Situaţie fără precedent la CEO! Zeci de documente de achiziții ies din companie pentru a fi semnate în deplasare!

2601

Situaţie fără precedent la Complexul Energetic Oltenia. Directoratul companiei funcționează de facto doar cu doi directori: Daniel Burlan, preşedinte al directoratului, şi Constantin Bălăşoiu, membru. A treia persoană care figurează în conducerea CEO este Lăcrămioara Diaconu Pinţea, membru al directoratului care, de când i s-a cerut demisia de către liderii sindicali, în urmă cu două săptămâni, nu a mai fost văzută la serviciu.

În aceste condiții, zeci de dosare de achiziții publice – contracte şi toate documentele pentru astfel de tranzacții, spun oamenii din CEO, sunt scoase din companie şi transportate pentru a fi semnate de Lăcrămioara Diaconu Pinţea, aceasta fiind, teoretic, la Bucureşti. Metoda de lucru a acestui membru în directoratul unei societăți de stat este nemaiîntâlnită până acum. „Putem presupune că aceste documente, dosare de achiziții publice, care pleacă de peste două săptămâni din companie, pot fi văzute de oricine. Pot fi sustrase, pot fi studiate sau pot să dispară pur şi simplu. Este interzis să pleci cu astfel de documente din societate. Şi asta pentru că un membru al Directoratului CEO nu vine la serviciu ca să le semneze, deşi este treaba acestui director!”, au declarat salariaţi ai CEO.

„Directorii nu au condică”
Întrebat despre această situaţie, preşedintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, a declarat: „În directorat există auto-pontaj”. De asemenea, acesta a mai precizat că ne va da un răspuns cu privire la metoda de lucru inedită aplicată de Lăcrămioara Diaconu Pinţea: „Vom analiza şi vă vom răspunde cu privire la această situaţie”, a spus, ieri dimineaţă, Daniel Burlan.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here