Situația Covid la nivelul Spitalului Județean

973

La data de 26.01.2022, situația pacienților suspecți sau confirmați cu noul COVID-19 (conform raportării serviciului SPIAAM de la ora 14:00) este după cum urmează:
Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada A.I. Cuza (Pasarelă):
• 38 pacienți confirmați la Secția Boli Infecțioase (nr. total de paturi avizate de Direcția de Sănătate Publică Gorj: 50). Dintre pacienții internați, 34 sunt nevaccinați.
• 13 pacienti confirmati la nivelul Compartimentului de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 19). 11 pacienți sunt nevaccinați.
Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada Tudor Vladimirescu:
• 9 pacienți suspecți (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 18)
• 1 pacient suspect pe secția de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj – 6, cu ventilator sau cu oxigenator)
Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada Progresului (Spital 700):
• 4 pacienți suspecți (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 25)
• 1 pacient suspect Covid-19 pe secția de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 6, dintre care cu ventilator 4 și 2 cu oxigenator)
Situația personalului angajat la SJU Târgu-Jiu, infectat cu SARS CoV-2:
15 angajați (șase asistenți medicali, trei îngrijitori de curățenie, 2 infirmieri, un economist și trei medici, care se află, în prezent, la domiciliu sub tratament. Cu excepția îngrijitorului și a doi asistenți medicali, restul bolnavilor sunt vaccinați) depistați pozitiv și aflați în perioada de izolare)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here