Site colorat pentru AJPS Gorj

355
Agenţia pentru Prestaţii Sociale Gorj a lansat în urmă cu puţin timp site-ul instituţiei, care este colorat în culorile politice ale PSD. „Realizarea lui a fost unul din obiectivele ce se regăsesc şi în proiectul de management pe care l-am susţinut la concursul pentru ocuparea funcţiei de director coordator” , ne-a declarat Alin Văcaru, şeful instituţiei.

Acesta este mulţumit de faptul că site-ul aduce o imagine benefică AJPS Gorj. Astfel, tot mai mulţi gorjeni vin la instituţie pentru a completa formularele E411 (cererea de informaţii privind dreptul la prestaţii familiare în statul de reşedinţă al membrilor familiei).
Realizarea acestui site vine în ajutorul beneficiarilor de prestaţii sociale deoarece, în acesta se regăsesc, pe lângă informaţiile referitoare la toate tipurile de prestaţii şi formularele care trebuie completate de către beneficiari. Numai în ultima lună au fost completate 11 formulare pentru Italia şi două pentru Belgia. „În viitorul apropiat, doresc atragerea atragerea de fonduri europene pentru realizarea unui sistem informatic la nivelul judeţului Gorj pentru o colaborare mai bună şi mai eficientă cu toate primăriile din judeţ, şi, totodată, reducerea cheltuielilor AJPS Gorj cât şi ale primăriilor”, a încheiat directorul AJPS Gorj.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here