Sistem informatic de 700.000 de lei la Spitalul Județean

684

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu alocă peste 700.000 de lei pentru o soluție IT. Practic, este vorba despre dezvoltarea sistemului informatic existent în cadrul spitalului, în sensul integrării sistemului financiar-contabil și includerea portalului online și a modulului de consultanță DRG. La pachet, firma care va câștiga licitația va trebui să asigure și mentenanța programelor.
„Beneficiile pe care autoritatea contractantă le va obține în urma derulării procedurii în vederea încheierii unui contract de achiziție publică de servicii de întreținere, actualizare sistem informatic Easy Hospital sunt următoarele: transparență și integritate prin derularea procedurii prin intermediul Sistemului Electronic al Achizițiilor Publice; achiziționarea unor servicii care să asigure dezvoltarea sistemului informatic Easy Medical existent în cadrul spitalului și corelarea consumurilor de materiale și medicamente cu bugetul alocat fiecărei secții și urmărirea încadrării cheltuielilor secțiilor cu bugetul alocat și asigurarea serviciilor de consultanță DRG pentru consultarea în timp real a indicatorilor statistici de eficiență a secției”, se precizează în caietul de sarcini.
Contractul are o valoare totală estimată de 697.536 de lei fără TVA. Firmele interesate au termen până la data de 29 iunie pentru depunerea ofertelor.
Platforma Easy Hospital este un sistem de tip web bazat pe cea mai nouă tehnologie, special concepută pentru implementarea și utilizarea programelor accesate de un număr mare de utilizatori, fiecare din ei cu drepturi diferite de acces.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here