Şirineasa poate să-şi vadă de fotbal

297

Echipa susţinută de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină nu va avea probleme cu promovarea. Lider autoritar în Seria 4 din Liga a 3-a, ACS Şirineasa se poate pregăti de sărbătoare, la finalul sezonului, dacă va avea un parcurs similar cu cel din tur. Clubul care evoluează la Petroşani a primit un răspuns favorabil din partea Comisiei pentru Soluţionare a Litigiilor, care a analizat contestaţiile depuse împotriva Şirinesei de către mai multe echipe. Demersul a fost făcut după ce formaţia originară din Vâlcea a retrogradat în Liga a 4-a la finalul sezonului trecut, însă a fost reprimită în Liga 3, deoarece FRF nu a avut suficiente echipe să poată completa cele cinci serii.
“Au vrut să ne termine, dar nu le-a ieşit! S-a respins tot ce s-a contestat, nu mor caii când vor câinii. N-au avut niciun argument, comisia respectivă a dat verdictul că noi am fost tot timpul în regulă. Contestatarii noştri n-au priceput că lupta se duce doar în teren, ori ei au pierdut şi acolo. Au încercat printr-un copy paste sa facă toţi la fel. N-au reuşit! Noi ştim cine ne-a lucrat, am avut o luptă grea cu ei, dar până la urmă adevărul a triumfat. Asadar, rămânem cu toate punctele, acum ne vom contura în linişte programul de transferări şi antrenamente”, a spus preşedintele clubului, Alin Zgripcea, pentru presa din Valea Jiului.
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. Ești prost rău ,de tot ,nu sa respins nimic,practic tu faci o mie de ilegalitați,joci pe fals,angajezi persoane pe fals ,adică ii plătești la negru deci implicit faci și evaziune fiscală ……….deci o sa ai foarte multe probleme ………Alinussssssss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here