Singurul primar PMP din Gorj a depus jurământul

1524

Noul primar al comunei Stoina, Laurențiu Anghel, a depus, marți, jurământul de învestire în funcție. La ceremonie a participat atât prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, cât și președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu.
De altminteri, Anghel este singurul primar PMP din Gorj. El figurează și pe lista pentru Senatul României, ocupând poziția a doua după Sorinel Boza, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia.
„Onorat de prezența domnului prefect al județului Gorj și al președintelui PMP Nicolae Davițoiu, astăzi (n.r. marți) am depus jurământul de învestire în funcție. Mulțumesc celor care au avut încredere în mine și în echipa mea, dar nu în ultimul rând și celor care au avut alte opțiuni politice”, a declarat Anghel.
Acesta a câștigat alegerile la o diferență de 32 de voturi față de contracandidatul PSD, Ioana Bușe, fostei primărițe care i-a fost invalidat mandatul de consilier local din cauza incompatibilității.
Consiliul Local Stoina este unul destul de „pestriț”. PMP, PSD și PNL au câte trei mandate de consilieri locali fiecare, în vreme ce Pro România și USR au câte un reprezentant.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here