Sindicatul “Sănătatea” reduce cotizația membrilor

489

Pentru a fi și a rămâne ,,Mereu aproape’’, începând cu această lună, Sindicatul “Sănătatea” Gorj va reduce cotizația membrilor de sindicat la 0,8% din brut. Informația a fost confirmată chiar de către președintele Ion Măruță.

Deviza Sindicatului “Sănătatea” Gorj este “Mereu aproape”, iar președintele Ion Măruță face tot posibilul pentru a le demonstra membrilor sindicatului adevăratul sens al acestei sintagme. “Începând cu această lună, Biroul Executiv al Sindicatului a decis reducerea cotizației membrilor de sindicat de la 1% la 0,8% din brut.
Restul sunt vorbe! Prin această inițiativă, cotizația va scădea, în medie, cu 15-20 lei pe membru, lunar”, a declarant Ion Măruță, președintele Sindicatului “Sănătatea” Gorj.
Conducerea “Sănătatea” Gorj menționează că ajutoarele sociale acordate membrilor de sindicat, în unele cazuri, se vor majora, după cum urmează: decesul membrului de sindicat – 800 lei; decesul soțului sau soției ori copilului membrului de sindicat – 600lei; decesul tatălui mamei /socrului /soacrei/ – 300 lei; ajutor intervenții chirurgicale în unități medicale din alte județe – 600 lei; ajutor pentru persoanele (membrii de sindicat) diagnosticate cu cancer care urmează o formă de tratament specifică – 800 lei.
Îmi doresc, din suflet, că nimeni să nu aibă nevoie de aceste ajutoare sociale, dar am învățat că viața ne oferă de toate.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here