Sindicat reprezentativ la Cadastru Gorj

539

Sindicatul Naţional „Cartea Funciară” a primit reprezentativitate la nivelul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Gorj. Sindicatul va negocia contractul colectiv de muncă al salariaţilor de la Cadastru Gorj.

Judecătoria Braşov a recunoscut, pe 21 martie, reprezentativitatea Sindicatului Naţional „Cartea Funciară” la nivelul Oficiului de Cadastru Gorj. Organizaţia sindicală numără 49 dintre cei 54 de salariaţi ai OCPI Gorj.
Potrivit legii, pentru a putea participa la negocierea contractului colectiv de muncă la nivel de unitate, numărul de membri ai sindicatului trebuie să reprezinte cel puţin jumătate plus unu din numărul angajaţilor unităţii. Cum această cerinţă legală a fost îndeplinită, instanţa a admis cererea formulată de preşedintele sindicatului, Ovidiu Ciurea. „Constată că sindicatul petent este reprezentativ la nivelul unităţii Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Gorj, în vederea negocierii contractului colectiv de muncă. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, a decis o instanţă a Judecătoriei Braşov.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here