Sindicaliștii CEO, Roșca și Pârvulescu, prezenți la CEx-ul PSD Gorj! Mai mulți șefi de deconcentrate s-au dat răniți, lipsa nu a fost trecută cu vederea

2563

Cei doi lideri de sindicat de la CEO, Nelu Roșca și Dumitru Pârvulescu, au participat la Comitetul Executiv al PSD Gorj, de joi seara de la Casa Danielescu, alături de 300 de aleși locali sociali-democrați. În sală s-au aflat primari trecuți recent de partea PSD, cel de la Drăguțești și Bumbești-Jiu, și mai puțin șefi de deconcentrate care sunt menținuți în funcții de către acest partid politic. În sală au fost prezenți parlamentarii Weber, Iriza, Cârciumaru, Șarapatin, dar și secretarii de stat Maioreanu, Gherghe și Florescu, ultimul ținând un discurs în care a menționat că a revenit în organizați, adică ,,acasă’’ cu mențiunea că foști colegi de partid, pentru care a muncit cu ani în urmă, au votat să fie dați atât el, cât și alți social-democrați, afară din Guvern.

Săgețile lui Florescu s-au îndreptat spre Văcaru și Ponta, cu care acesta este prieten. Florescu a recunoscut că toate funcțiile pe care le-a ocupat le-a obținut urmare a sprijinului PSD și a subliniat că nu va trăda niciodată partidul așa cum au vehiculat alții despre el. Un discurs motivan l-a avut Cosmin Popescu, pe parte de organizare, cerând mobilizare maximă și un program de campanie respectat pe fiecare localitate în parte în fiecare zi și mai ales în weekend. Tot, președintele executiv a remarcat că o parte dintre șefii de deconcentrate nu au fost în sală lucru care va fi notat, știut fiind că cu două luni în urmă erau prea mulți la ultimul CEX.

Contra trădători
Weber, liderul PSD Gorj, a prezentat un bilanț al Guvernării PSD și despre realizările făcute în Gorj: stadionul, începerea centurii, drumul expres, sprijinul pentru CEO. S-a atras atenția că dacă nu se găsește un sprijin financiar pentru CEO pentru certificatele de CO2 până pe 30 aprilie 2020, compania va intra în colaps.
Acesta a spus că nu va accepta în partid mincinoșii, trădătorii care deja au început să-și arate adevărata față.
S-a adus în discuție faptul că echipa PSD este una sudată, enumerând parlamentarii care nu au trădat, inclusiv pe Iriza, fiind în continuare alături de gorjeni și zbătându-se pentru problemele județului.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here