Simpozionul Internațional de la Universitatea din Craiova: ,,Perspective interdisciplinare de cunoaștere a ființei umane” (I) – ,,Sunetele sau cuvintele care generează forme, bio-microundele sunt cele care vehiculează informaţiile genetice”!

719

La împlinirea celor 20 de ani de la înfiinţarea Facultăţii de Ştiinţe Sociale a Universităţii din Craiova, în data de 06 februarie 2020, începând de la ora 11.00, în Aula «Mihai I al României», s-a desfăşurat Simpozionul internațional: ,,Perspective interdisciplinare de cunoaștere a ființei umane”, în colaborare cu Asociația Culturală ,,Oltenia”, în parteneriat cu Școala Doctorală de Sociologie a Universității din Craiova și Comitetul Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii, al Academiei Române, manifestarea fiind moderată de către domnul prof. univ.dr. Dumitru Otovescu, fost decan al Facultății de Științe Sociale a Universității din Craiova. A conferenţiat cu acest prilej, un mare cercetător în domeniul medicinei alternative, prof.univ.dr. Emilian Dobrea, medic primar la Milano, Italia, cel care a prezentat expunerea: ,,Fundamentele ştiinţifice ale viziunii holistice asupra omului. Bolile actuale şi terapiile alternative”, în care a dezvoltat pe larg o serie de aspecte legate de cele mai recente inovații în domeniul medicinei alternative, pornind de la faptul că lumina şi sunetul sunt la temelia vieţii, iar în momentul în care oamenii de ştiinţă americani au demonstrat că apa hexagonală e apa vie, în care lumina, cu cele nouă frecvenţe de la soare, intrând în apă o structurează la nivel hexagonal şi divin, vorbim despre faptul că există şase dimensiuni tempo-spaţiale care se regăsesc la nivelul unei celule.

,,Organismul nostru reacţionează conform informaţiilor primite din
trans-sectorul unui microcosmos ce stă la baza funcţionării corpului uman”!
În viziunea domnului Dobrea, de multe ori, publicitatea agresivă reprezintă o manifestare dezinformativă, dar, despre codul genetic al omului şi scăderea imunităţii în faţa provocărilor viruşilor într-o matrice structurală care se manifestă dincolo de spaţiu şi timp, există o legătură între structurile de conştiinţă şi hiperundele care conduc la cele şase dimensiuni spaţio-temporale, mai ales că organismul nostru reacţionează conform informaţiilor primite din trans-sectorul unui microcosmos ce stă la baza funcţionării corpului uman. Vorbitorul a reiterat faptul că cea de-a cincea dimensiune a universului corpului omenesc este o dimensiune structurală, care cuprinde forţa necuprinderii, cum spune Rudolf Steiner. Prin hologramă, apare imaginea întregului negativ din corpul omenesc, pentru că se ajunge la Efectul «Fantomă Frunză – Dumitrescu», prin studierea tumorilor maligne! E vorba despre un mare savant român care a studiat holograma câmpului care formează aura corpului omenesc, ajungând la concluzia că nu poate fi «amputat» acest câmp care alcătuieşte aura corpului omenesc. El a stabilit că oriunde se face un «punct» sau un gol în acest câmp, el permite să fie vizibilă imaginea întregului corp omenesc, pentru că în orice punct este vizualizată toată structura. După Congresul internaţional din 1977, Dumitrescu a fost scos din România de către americani. La o rezonanţă nucleară, spunea Dumitrescu, intervin câmpurile magnetice şi apare forţa misterioasă care mişcă universul, adică, lumina purtătoare de energie! O asemenea radiaţie conţine informaţia de undă codificată, în întregime asociată corpului omenesc! Memoria de lungă durată nu stă decât în punctul «zero», arată domnul prof. dr. Emilian Dobrea, iar hologramele cuantice sunt purtătoare de informaţie, hologramele cuantice definesc modul de funcţionare a creierului omenesc, pentru că ,,existenţă” înseamnă o ieşire în afara undelor, iar când ieşim din trupul mamei, intrăm în existenţă! Inspiraţia se cheamă ceva care vine de la spirit, din spirit, pentru că în acest fel se realizează creaţia! A fost reiterat faptul că unele câmpuri subtile ale aurei corpului omenesc se pot vedea numai la omul care este viu! În schimb, la un schelet, nu se poate vedea nici un fel de aură! Scheletul este o materie moartă, nu are nici o legătură cu sufletul, cu spiritul, cu fiinţa! De aceea, trupul viu este văzut ca o energie a luminii! El este doar «punte» care ne ajută să ajungem la energia divină! Un demnitar al Sfântului Scaun, un Papă care a păstorit doar 33 de zile, a spus că noi suntem creaţi de Dumnezeu cu o energie nemuritoare şi El ne veghează chiar şi atunci când e noapte! Femeia care dă naştere unui copil este creatoare de viaţă, şi nu doar o creatură, a precizat domnul Emilian Dobrea!

,,Corpul uman emite şi absoarbe energie, bio-frecvenţe care ne arată dacă omul este sănătos sau e bolnav”!
Moartea nu stinge lumina, stinge doar «lampa», când zorii zilei au sosit, ne spune un filosof indian! Prin Cuvântul Lui Dumnezeu a apărut sunetul primordial, iar din sunet a apărut «forma», deci alcătuirile corporale, formele concrete! Sunetele sau cuvintele care generează forme, bio-microundele sunt cele care vehiculează informaţiile genetice! În viziunea vorbitorului, la baza medicinei stă principiul rezonanţei. Rezonanţa este procesul prin care are loc producerea spectrului biofrecvenţei, pentru că, de fapt, corpul uman emite şi absoarbe energie, bio-frecvenţe care ne arată dacă omul este sănătos sau e bolnav! Între celulele sănătoase şi cele bolnave apare un «război bacteriologic», prin efectul «citofag», prin care se introduc într-un recipient, celule canceroase, separate printr-un filtru de sticlă de celule sănătoase, cele două cutii fiind separate etanş. Se constată că şi celulele canceroase se dezvoltă, ca şi celulele sănătoase, iar, la un moment dat, între cele două recipiente se pune un separator de cuarţ care permite trecerea undelor ultraviolete, pentru că celulele comunică prin ultraviolete. Se constată că din momentul în care se pune cuarţul, din ADN-ul celulelor canceroase trec fotonii prin separatorul celor două recipiente, iar celulele sănătoase se îmbolnăvesc şi devin cancerigene!! Să înţelegem de cele mai multe ori că informaţia noastră vine de la spirit! Deci, materia vie este comandată printr-un sistem foarte inteligent, foarte subtil, care vine din «vizibil», iar apoi se decodifică şi se transmite la distanţe enorme! Noi uităm că avem simţuri limitate, că nu putem să percepem totul, iar, atunci, ne trebuie o gândire peste nivelul raţional! Teoria «haosului» determinist ca şi ordinea rigidă sunt cele care răspund la diferite semnale într-un mod non-linear, pentru că noi nu vorbim despre o medicină alternativă, ci, despre o medicină integrată, care are legătură cu un suport ştiinţific, dar, nu poate fi dedusă la nivelul spitalelor! În orice gram de substanţă e numărul de atomi, «şase», deci, medicina trebuie să se bazaze pe o gândire holistică! Ţara cu cea mai mare populaţie care foloseşte pe scară largă anestezia este Rusia! Deoarece carbonul are 6 electroni, 6 neutroni şi 6 protoni, pentru că noi suntem în sistemul de carbon, cu hidrogen, oxigen şi azot, când vedem un virus prin structura sa microscopică, realitatea devine foarte complexă! (VA URMA)
Profesor Vasile GOGONEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here