Simple note

207

Motto: ”Viaţa e un teatru, / Eroii suntem noi / Dacă vreți libertate /Aveți grijă de voi! / La urne fiți atenți? Ştampila unde puneți / Să nu rămânem iar la vot noi repetenţi!” (G.R)

Se induce ideea că actualul președinte este opusul celui plecat. Nimic mai fals! Diferă doar metodele: Băsescu zbiera, urla și făcea cum dorea, actualul Președinte nu zbiară, e aproape “MUT”, însă efectul e același…Aceiași funcționari “nazisto băsişti” aceeaşi doamnă pupată-n creștet de vicele american la DNA, aceeași Doamnă disprețuitoare de la Înalta Curte (zice-se) va fi numită Șefa la C.C. (Curtea Constituțională): C.C. este o încărcare în plus a organelor românești. ”C-așa e-n teatru! Am scris demult:” Le Roy est mort/ Vive Le Roy” (Regele a murit / Trăiască regele). Cred că știți și voi. Iohannis e “Băsescu DOI!” N-a schimbat o iotă din aparatul de stat. Ba, l-a întărit (şi proştii aplaudaci zic: ”Vedeţi ce diferență (între ei? Care bre? Nu e nici una. Ba la cheltuieli “Werssailleze” se iau la întrecere: dorm în 50 de pături. Unul i-a angajat nevestei ”Cal și călăreţ”, al doilea o plimbă până-n Afganistan pe post-zice “EL” de fotomodel. Şi că veni vorba: Prea o lăudați pe doamna Băsescu. Ce a făcut să-și tempereze soțul satrap? Şi nu a profitat de bunurile furate de Băsescu. Ce vă bateți capul cu PSD-ul? E treaba lui să-și mențină unitatea, şi Dragnea nu poate fi considerat condamnat pentru respectarea Constituției, sentință dată de o echipă de excecuţie băsistă. Cum nu poate fi considerat vinovat un condamnat de un tribunal în afara legilor normalității. Iar reintrarea, lui Ponta în politică este benefică
pentru singurul partid de stânga… ÎNLĂTURAȚI GUVERNUL CIOLOȘ până nu scufundă toată ȚARA ÎN MOCIRLĂ!!! Fundamentaliștii liberali de la Primăria Capitalei numesc directori generali în instituţie, pe cei lacomi și penali!
Viitorul Primar General va anula toate numirile ilegale din timpul alegerilor. ”MINOTAURUL de la DNA se lăuda cu RECOLTA LUI …Doamne ce-am ajuns! În timp ce scriu aud pe Domnul care a înghițit BROASCA, în loc să fie mulţumit că nu a fost condamnat şi asmute broscoii împotriva PSD”.
Naziștii precum Prună se tem de “RESTAURAŢIE”. Care restaurație? Cea NORMALĂ. Închei dorind României o vară liniștită. Fără ”broscoi străini de ȚARĂ”. Și SUCCES Partidului care ține cu POPORUL!!
Gh. Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here