Simple note:

293

România este o Țară vidată, vidată de orice a însemnat industrie, economie, finanțe, vidată şi-n subsol de țiței şi gaz, cu bogățiile date de pomană austriecilor, germanilor, francezilor şi oricui a cerut. Am rămas o țară golită de populație, golită de medici și profesori, c-așa a vrut fostul accident al istoriei, care are un nume de împrumut împuțit. Pare-se că noul preşedinte se doreşte tot dictator! Ferește-ne Doamne de mai rău! Oamenii își fac rău unii altora fie din frică, fie din ură, spunea Machiavelli, (Băsescu din amândouă cauzele!)
În nebuna dezlănțuire de patimi și de interese, care nu mai ține seamă de nimic parcurgem o epocă nebună unde Şefa DNA-ului spune că oricând poate aresta zece mii de români! Iar Şeful Senatului este somat să calce constituţia… Noul Preşedinte se pare că îi consideră pe parlamentari slugile sale, călcând în picioare Constituţia.
Că parlamentul este numeros, vina o poartă Băsescu cu uninominalul lui… Să se aleagă maxim 400 de parlamentari (100 plus 300) Doamne! Când vom avea o nouă Constituţie, clară pentru toți românii? Şi nu mai băgaţi în seamă pe EXUL monarh, şi plutonul său născut și crescut peste hotare! Ne ajung lipitorile autohtone!
Şi nu mai repetați refrenul fals cu Vrem o țară ca afară. Readuceţi între hotare cea mai de seamă BOGĂȚIE pe care ați izgonit-o afară-POPORUL ROMÂN! Nu mai arestați preventiv!
Terminaţi procesele cu cei vinovaţi în frunte cu cel care poartă un nume împuțit. C-aşa vrea el! Redați românilor DREPTUL LA EXISTENȚĂ!
PS. Iar voi parlamentarilor nu mai fiți LAŞI! Şi puneţi mâna pe ISTORIA ROMÂNILOR şi pe ISTORIA UNIVERSALĂ!
GH.Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here