Simona Mărgăian cere judecătorilor ridicarea sechestrului asigurator de pe conturi! Așteaptă 80.000 de euro de la firma de asigurări

3339

În luna noiembrie, Simona Mărgăian, inculpată într-un cunoscut dosar de înșelăciune cu un septuagenar italian, a fost implicată într-un accident rutier. Bolidul blondei a fost destul de avariat, mașina fiind, din fericire, asigurată. După o jumătate de an, firma de asigurări a decis să suporte reparațiile mașinii în valoare de 80.000 de euro. Banii ar urma să fie virați proprietarei autoturismului dar a apărut o problemă, deoarece aceasta are conturile blocate. Prin avocat, Simona Mărgăian a solicitat ridicarea sechestrului asigurator de pe conturi, lucru contestat de italianul Francesco Thiela care consideră că demersul inculpatei este doar un tertip, cu care procurorul de caz nu trebuie să fie de acord.

Simona Mărgăian, cunoscuta blondă de la Scoarța, trebuie să primească în jur de 4 miliarde de lei vechi de la o firmă de asigurare, după accidentul rutier în care a fost implicată, în noiembrie anul trecut. Banii vor fi puși în contul Simonei Mărgăian dar aceasta nu are acces la ei, pentru că pe averea sa, inclusiv pe conturi, procurorii au pus sechestru asigurator. Blonda este inculpată într-un dosar penal de răsunet, fiind acuzată de escrocarea unui cetățean italian cu 780.000 de euro.
Pe timpul cercetărilor, averea Simonei este imposibil de înstrăinat fiindcă dacă italianul va câștiga, bunurile vor fi scoase la vânzare pentru recuperarea debitului.

Avocatul cere ridicarea sechestrului!
Pentru a intra în posesia banilor, Simona Mărgăian cere, prin avocatul său de la Craiova, să se ridice sechestrul de pe conturi. Avocatul italianului spune ,,nu”, deoarece o ridicare a sechestrului face posibil că Mărgăian să intre și în posesia altor sume de bani care se află în respectivele conturi. Procurorul va avea însă un cuvânt de spus în situația de față. Cert este că italianul, victimă în proces, nu este de acord cu acest demers, pe care îl vede doar un tertip menit să îi permită Simonei acces la conturile blocate. Și mama și tatăl Simonei cer ridicarea măsurilor asiguratorii, instanța urmând să se pronunțe pe 19 mai.
Pe data de 25 mai începe procesul de înșelăciune la Tribunalul Gorj dar și ancheta judecătorească a instanței de fond.
A. STOICA

2 COMENTARII

  1. Stau si ma mir cum pot unele persoane sa si arate ,,coltii,, chiar cu pretentii ! Ridica cultura la rang de exceptional stiind ca de unde ,,vine,, nu exista nici scoala,mergea n gradina ,,desteapta,, ! Prostii se nasc prosti si mor tot asa,foamea i in floare ,nici fustita nu o mai poti…ridica !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here