Simona Halep, susţinută de panduri

320

Primul antrenament de ieri al Pandurilor s-a suprapus o vreme cu meciul Simonei Halep de la Turneul Campioanelor, însă finalul confruntării cu Serena Wiliams a fost urmărit, cu sufletul la gură, în vestiar, de toţi jucătorii echipei gorjene.

Împătimit al tenisului, acolo unde îl admiră foarte mult pe Roger Federer, antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, a urmărit cu interes şi emoţie partida pe care Simona Halep a susţinut-o contra liderului mondial în ierarhia WTP. “Mă bucur foarte mult, e o victorie senzaţională. La final, în ochii Simonei se vedea o bucurie imensă că a reuşit să o învingă pe cea pe care spunea că nu credea că o va învinge vreodată pentru că e foarte puternică. A reuşit să câştige, un lucru fantastic, victorie scurtă, un joc senzaţional. Din punctul meu de vedere e o calificare de pe primul loc în grupă, iar dacă va avea acelaşi parcurs şi fizic şi psihic va rezista poate să o bată şi pe Sharapova. Poate câştiga turneul. E o victorie imensă, o bucurie imensă”, a declarat Grigoraş, încântat de victoria obţinută de Simona Halep. Chiar dacă vede în tânăra tenismenă româncă un posibil viitor lider al tenisului feminin mondial, Grigoraş spune că este încă departe de cel pe care-l apreciază atât de mult din lumea tenisului mondial actual: “Mai are mult de lucru până să ajungă la nivelul lui Federer”, este de părere antrenorul Pandurilor, care până nu demult nu ezita să pună mâna pe o rachetă de tenis în timpul liber, acum o problemă la antebraţ împiedicându-l să se destindă jucând tenis de câmp.

Tenisul i-a unit în vestiar
În spatele terenului pe care Pandurii se antrenează zi de zi, de curând au apărut două terenuri de tenis de câmp construite de un comerciant care şi-a legat numele de performanţele Simonei Halep, iar pe gardurile ce împrejmuiesc aceste terenuri tronează bannere cu chipul Simonei ce parcă îi veghează pe jucătorii Pandurilor. Ieri, după terminarea primului antrenament, televizorul din vestiarul echipei gorjene s-a deschis acolo unde Simona Halep avea să treacă de un mare hop al carierei, meciul cu Serena Wiliams, o adversară pe care niciodată până atunci nu reuşise să o învingă. Grigoraş a dezvăluit că partida a fost atât de antrenantă şi evoluţia Simonei atât de convingătoare, încât toţi jucătorii Pandurilor, indiferent de ţara de origine, au susţinut-o pe româncă aşa cum se face pe un stadion, cu multă patimă şi, la final, cu o imensă bucurie: “Toată echipa a văzut finalul meciului în vestiar, a fost o atmosferă de vis în cabină. Chiar şi străinii au ţinut cu Simona, erau uimiţi şi erau alături de Simona. Era ca la coridă, la fiecare punct câştigat erau ole-uri în vestiar, o atmosferă foarte frumoasă. E o victorie frumoasă, e o victorie senzaţională”, a dezvăluit antrenorul Pandurilor. Acesta a adăugat că acest meci, urmărit de întreaga echipă în vestiar, poate provoca o reacţie emoţională cu un puternic caracter motivaţional: “Şi din punct de vedere motivaţional e foarte bine venit. Ne-ar trebui şi nouă 5-6 Halepi!”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.
Cristi Constantinescu

Pandurii îşi lansează magazinul oficial
De astăzi, Pandurii va intra în categoria echipelor care beneficiază de un magazin propriu în care să-şi comercializeze materialele promoţionale inscripţionate cu însemnele clubului.
În prezenţa antrenorului principal şi a unora dintre jucătorii echipei, Pandurii îşi va lansa astăzi magazinul care se situează vis-à-vis de Hotel Gorj. Inaugurarea, care pentru presă este programată la ora 14:00, va fi urmată de o conferinţă de presă ce va avea ca subiect principal meciul pe care Pandurii îl va disputa în deplasare în compania celor de la Dinamo, în cadrul etapei a XII-a a Ligii 1, pentru ca după aceasta, suporterii gorjenilor să aibă acces la materialele promoţionale pe care doresc să le achiziţioneze în magazinul oficial al Pandurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here