Sigiliul, mărul discordiei la Direcţia Agricolă

121

tomescuScandalul de la Direcţia Agricolă pare că nu s-a finalizat. După ce în urmă cu câteva zile s-a înregistrat o altercaţie verbală între directorul instituţiei, Aurel Tomescu, şi fostul director economic, liberalul Virgil Drăguşin, acum uşa biroului pe care l-a ocupat, până nu demult, membrul PNL a fost sigilată.

Sigiliul a fost aplicat la cererea lui Tomescu, deşi în biroul închis, Drăguşin susţine că mai are lucruri personale.

Tomescu susţine că biroul, deţinut anterior de Virgil Drăguşin, trebuia sigilat dar completează menţionând că acesta se poate desigila oricând dacă Drăguşin are nevoie de ceva din interior. “Nu comentez nimic, este oricum un birou gol. Nu are nicio legătură sigiliul cu Drăguşin deoarece el lucrează în alt birou. Eu nu am nicio chestie personală cu Drăguşin şi dacă are lucruri personale putem rupe sigiliul. Eu i-am spus oricum să îşi ia pe stick ce are în calculator”, a declarat Tomescu.

Directorul menţionează, de asemenea, că în birou se află însă totuşi acte importante care necesită măsuri sporite de securitate.

Minus la capitolul imagine

Consilierul Drăguşin susţine, în schimb, că prezenţa sigiliului pe uşa biroului său aduce un minus de imagine instituţiei publice. “Sigiliul este pus pe uşa fostului meu birou de vineri de la orele 14.00. Nu ştiu însă care a fost raţiunea închiderii biroului chiar dacă în interior sunt actele instituţiei, cărţile mele de specialitate, un calculator şi mobilierul. Cred că era suficient să închidă cu cheia. Oricum nu mi-a dat nimeni explicaţii, deoarece eu şi directorul nu prea comunicăm, decât foarte rar. Oricum prin acel sigiliu se creează o imagine extrem de negativă instituţiei”, a declarat şi consilierul Virgil Drăguşin.

Nu a primit avizul CODA pentru concursul pe post

În ce priveşte concursul pe post din luna decembrie, Tomescu nu beneficiază deocamdată de avizul CODA al PD-L Gorj pentru a participa la acesta. Susţine, în schimb, că dacă nu primeşte avizul nu se va prezenta deloc la concurs. “Dacă mi se dă avizul bine, mă duc, dacă nu, nu mă duc”, a declarat Tomescu.

Purtătorul de cuvânt al PD-L Gorj, Ion Stoica, a menţionat ieri că se va discuta problema de la Direcţia Agricolă în viitoarea şedinţă a CODA, mai ales ca urmare a scandalului creat în instituţie. “Deocamdată, directorul Tomescu nu a primit avizul pentru a se prezenta la concurs”, a declarat Stoica.

Concursul la care trebuie să se prezinte managerul DADR Gorj se organizează luna viitoare în data de 9 şi pe 13 decembrie.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here