Şi oraşul Rovinari a avut o Zi a Recoltei

139
piata rovinariSâmbătă, oraşul Rovinari a îmbrăcat straie de sărbătoare. Consiliul Local Rovinari, Primăria oraşului Rovinari, Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari au organizat „Ziua Recoltei”. Deschiderea oficială a manifestării a fost la orele 10:30, când primarul oraşului, Dorin Filip, a rostit un discurs pentru cetăţeni.

Apoi, până după orele prânzului, au fost diferite spectacole, unul susţinut şi de Ansamblul „Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă Târgu- Jiu, dar şi de artişti locali şi de membrii Clubului Elevilor Rovinari.

De asemenea, s-au organizat o expoziţie de produse tradiţionale româneşti, una de obiecte de artă tradiţională românească, o expoziţie de vinuri şi una de fructe şi legume exotice, dar şi o expoziţie de preparate din bucătăria tradiţională românească, toate cu vânzare.
Activităţile din cadrul manifestării au avut loc în Piaţa Agroalimentară din oraş. Standurile au fost amenajate astfel încât producătorii agricoli individuali de fructe şi legume din judeţ şi din regiune, dar şi comercianţii en-gross care îşi desfăşoară în mod cotidian activitatea în incinta pieţei, să-şi prezinte şi să-şi vândă produsele de sezon la preţuri reduse.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here