“Și ei sunt ai noștri, Să-i facem să zâmbească”

361

Centrul de Recuperare (tip ambulatoriu) pentru Copilul cu Dizabilităţi Târgu-Jiu, din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu-Jiu, subordonat DGASPC Gorj, cu sediul pe strada Tineretului, nr. 9, Tg.-Jiu, Jud Gorj, a fost înființat în anul 2004 în clădirea donată de Fundatia SERA România.
Centrul nostru acordă servicii de recuperare psihologică, kinetoterapeutică și sprijin educațional unui număr de 64 de copii, cu vârstă până la 18 ani. De aceste servicii beneficiază și un număr de 18 copii aflați cu măsură de protecție – plasament de tip rezidențial la Centrul de Plasament Destinat Protecției Rezidențiale a Copiilor cu Dizabilităţi Târgu-Jiu din cadrul complexului.
Specialiștii Centrului de Recuperare (tip ambulatoriu) pentru Copilul cu Dizabilităţi Târgu-Jiu își dau silința permanent pentru a acorda servicii de calitate.
Rezultatele muncii lor sunt recunoscute de către părinții/reprezentanții legali ai copiilor, fapt ce se reflectă în numărul de copii (84) care frecventează față de capacitate (50), existând și cereri în așteptare.
Centrul de Recuperare (tip ambulatoriu) pentru Copilul cu Dizabilităţi Târgu-Jiu a organizat și organizează periodic campanii de promovare prin distribuirea de materiale promoționale și apariții mass-media. Ultima acțiune a fost în data de 17.10.2018 în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, când au fost împărțite pliante și specialiștii centrului au stat de vorbă cu trecătorii privind activitatea și locația unde ne aflăm.
Așteptăm cu mare interes, mai mulți voluntari care doresc să ne sprijine în munca frumoasă și plină de afecțiune pe care o depunem.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here