Şi-au jurat iubire în faţa altarului, Medicii Maria şi Dragoş Şorop, nuntă de poveste la Târgu-Jiu

6419

Dr. Dragoş Şorop a renunţat la burlăcie, devenind un familist convins după ce a cunoscut-o pe aleasa inimii lui, medicul ginecolog Maria Florea din Craiova. Maria a devenit doamna Şorop încă din vara anului trecut, când cei doi îndrăgostiţi au spus „Da!” în faţa ofiţerului stării civile, chiar la Poarta Sărutului. În urmă cu câteva luni, cei doi au devenit părinţii unei superbe fetiţe. În acest weekend, Maria şi Dragoş şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu, iar petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul de pe Insuliţă.

Dragoş Şorop este un medic tânăr, cu perspective, care a ales, însă, să îşi pună serviciile la dispoziţia gorjenilor. Născut la 7 mai 1980 în Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, absolvent al Colegiului Naţional „Traian” din localitatea natală şi al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, medicul Dragoş Şorop a ales să profeseze în Gorj. Din 2006 s-a stabilit la Târgu-Jiu şi este hotărât să rămână aici. În urmă cu câţiva ani, dr. Dragoş Şorop a fost medicul echipei de fotbal Pandurii Târgu-Jiu.
El s-a dedicat trup şi suflet profesiei, ca medic specialist Medicina Muncii având trei cabinete la Târgu-Jiu, Motru şi Rovinari. Dar cum iubirea schimbă tot, apariţia Mariei în viaţa lui, l-a determinat pe Dragoş să-şi dorească mai mult decât o carieră strălucită. Tânăra şi frumoasa doctoriţă Maria Şorop este medic ginecolog la Spitalul Judeţean din Craiova, însă distanţa nu a fost o piedică în calea iubirii dintre ea şi Dragoş. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, demnă de scenariul unui film de dragoste.

Cununie la Poarta Sărutului, nuntă pe Insuliţă
În 2016, dr. Dragoş Şorop a ales să renunţe la burlăcie şi să-şi unească destinele cu aleasa inimii lui. Cununia civilă a fost oficiată la Poarta Sărutului din Târgu-Jiu, celor doi îndrăgostiţi fiindu-le alături familiile şi prietenii. Pe 15 iulie 2017, Maria şi Dragoş Şorop au ajuns şi în faţa altarului. Cununia religioasă a fost oficiată la biserica din Piaţa Prefecturii Gorj, iar petrecerea de nuntă s-a desfăşurat la restaurantul de pe insuliţă. Sute de invitaţi au fost prezenţi la eveniment. Între ei s-a aflat şi minunea din viaţa mirilor, micuţa Lavinia, pe care Maria a adus-o pe lume în urmă cu câteva luni.
Atmosfera a fost de poveste, distracţia fiind la cote maxime. Petrecerea s-a încheiat la ivirea zorilor, însă voia bună i-a însoţit şi ulterior pe miri şi pe invitaţii lor. Mariei şi lui Dragoş Şorop le urăm „Casă de piatră!” şi le dorim multă fericire şi o căsnicie în care să domnească iubirea, înţelegerea şi bunăstarea!
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here