Și-a ucis mama în bătaie. Fiul l-a convins să se predea poliției

859

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna gorjeană Crasna, a fost reținut de polițiști, după ce și-a omorât mama în bătaie. El s-a predat poliției după trei zile de la crimă, la îndemnul fiului căruia i-a mărturisit oribila faptă.

Gorjeanul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie și riscă ani grei de pușcărie.
„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea preventivă, pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 22.05.2024, ora 00:30, a suspectului E.V., în vârstă de 56 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, faptă prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal.
În fapt s-a reţinut că în ziua de 18.05.2024, suspectul E.V. a agresat fizic pe mama sa, în vârstă de 81 de ani, în locuinţa acesteia din comuna Crasna, sat Aninişul din Vale, judeţul Gorj, producându-i leziuni care au condus la decesul acesteia.
Din concluziile preliminare întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj, rezultă că victima prezintă multiple echimoze şi escoriaţii faciale, umăr drept şi braţe, antebraţe, coate, mâini, torace anterior, coapsă stânga, ambii genunchi şi gambe, care s-au putut produce prin lovire repetată cu corp dur, cădere şi comprimare cu degetele şi pot data din 18.05.2024, iar cele faciale şi toracice pot să fie în legătură de cauzalitate cu decesul acesteia”, au anunțat, miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

S-a predat poliției
Ulterior, bărbatul a luat legătura cu fiul său, aflat în altă localitate din ţară, şi i-a povestit ce s-a întâmplat, iar la indicaţiile acestuia a hotărât să se predea poliţiei.
„Organele de urmărire penală au fost sesizate în data de 21.05.2024, în jurul orelor 16:00, prin apelarea de către suspectul E.V. a Serviciului unic de urgenţă 112.
Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în cauză”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here