Și-a preluat atribuțiile la Transloc

1210

Societatea de transport în comun de la Târgu Jiu are un nou director general. Alin Constantin Ușurelu „va prelua din mers” o bază materială în curs de modernizare, anunță primarul Marcel Romanescu.

„Începem săptămâna la TRANSLOC, societatea de transport în comun de la Târgu Jiu, alături de noul director general al acesteia, Alin Constantin Ușurelu.

Domnul director își trasează obiectivele în această perioadă și va prelua din mers o bază materială în curs de modernizare. Vă reamintesc că Societatea TRANSLOC este beneficiara a trei proiecte mari, cu finanțare europeană în valoare totala de 45 de milioane de euro (12 milioane pentru achiziționarea a 20 de troleibuze, 24 de milioane pentru achiziționarea a încă 15 mijloace de transport electrice și modernizarea întregii infrastructuri de transport în comun și 9 milioane de euro pentru INFOTRAFIC – un proiect care va fluidiza traficul în oraș și va continua procesul de modernizare a transportului în municipiu)”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here