Și-a lovit ruda cu bolovanul în cap! Judecătoria Novaci a dat ordin de protecție pe 6 luni pentru cumnatul agresor!

2456

O instanță a Judecătoriei Novaci a hotărât, în data de 18 august, ca bărbatul care și-a lovit cumnata cu un bolovan în cap să păstreze distanța de ruda sa, pentru șase luni de zile. Potrivit instanței, Ion Surupăceanu, din Novaci, este obligat să păstreze o distanță regulamentară de zece metri între el și femeia pe care a agresat-o, altfel va suporta rigorile legii. Acesta nu poate coresponda cu victima și nici să aibă vreun contact verbal ori telefonic cu aceasta. Localnicii spun că, după acest incident, concubina învinuitului a plecat cu copiii de la domiciliul respectivului, femeia fiind martoră la instanță.

La o zi după pronunțarea sentinței, Ion Surupăceanu a făcut apel la sentința primită, fiind nemulțumit că trebuie să păstreze distanța de ruda sa.
Asta deoarece respectivul, la momentul evenimentului, se afla în grădina femeii și tăia cu drujba salcâmii.
Întrebat ce caută pe proprietatea sa, bărbatul a reacționat violent și și-a lovit ruda cu bolovanul în cap.
Acest lucru a fost confirmat la momentul evenimentului atât de victimă, cât și de poliție astfel: ,,La data de 6 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie de 51 de ani, din orașul Novaci, cu privire la faptul că a fost lovită cu o piatră în zona capului de către un vecin de 56 de ani, care este și cumnatul său. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat”.
În ce privește victima, femeia este mulțumită de decizia instanței de fond, dar așteaptă ca hotărârea să fie definitivă.
Acesteia i-a fost pusă viața în pericol, iar dosarul penal întocmit pe numele lui Ion Surupăceanu își va continua drumul de la procuror spre instanța de judecată.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here