Și-a găsit sfârșitul la doar 19 ani

1109

Tragedie într-o familie din orașul Tismana. Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital cu gâtul tăiat și la câteva ore și-a găsit sfârșitul. Acesta se afla la cosit pe o luncă a satului Isvarna.
„Este o tragedie ceea ce s-a întâmplat. Tânărul participa la activități agricole, la cosirea fânului de pe o luncă a satului Isvarna. În momentul în care s-a aflat în spațiul cositoarei centrifugale, s-a desprins accidental un cuțit care i-a intrat în gât, în carotidă. A fost transportat la spital, o intervenție chirurgicală care la început părea că dă rezultate, dar fiind rana foarte adâncă, hemoragia a reînceput după o scurtă perioadă de timp, iar tânărul a decedat”, a declarat primarul Marian Slivilescu.
Salariații Primăriei Tismana au strâns bani pentru a ajuta familia. „Sunt patru frați care muncesc de mici”, a mai spus primarul. Mama tânărului este plecată la muncă în străinătate.
„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, este unul dintre zecile de mesaje de condoleanțe postate pe rețelele de socializare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here