Și-a dat soția dispărută. Poliția o caută pe femeia din Târgu-Jiu

1302

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat, despre faptul că soția sa, Tanasă Ortensia Carmen de 48 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, la data de 4 februarie a.c., ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

,,Ca urmare a sesizării, a fost dispusă punerea în urmărire a femeii și au fost demarate activități de căutare și identificare.

Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,65 m, greutate aproximativă de 80 kg, păr castaniu, drept, lung peste zona umerilor, ochi căprui, faţa ovală, ten deschis, constituție robustă.

La data plecării era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare albastră cu glugă, un pulover gri cu roșu, cu model floral, pantaloni negri tip colant, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare neagră, mărimea 36-37, având asupra sa o geantă de culoare neagră”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

2 COMENTARII

  1. Este sora purtatorului de cuvant al jandarmeriei Ivan Alin Constantin,ea este Ivan Hortensia Carmen care sta la casa in strada 11 iunie din Tg-jiu , acolo unde existau scandaluri si batai in famile de ii cunosteau toti vecinii pe care ii deranjau des scandalurile dintre ei,Hortensia avea afectiunii psihice din cauza mamai ei care o teroriza si a fost internata la psihiatrie cu forta de politie in urma unei hotarari judecatoresti.Pe noi vecinii ne-a speriat ce era in casa lor iar scandalurile erau din cauza lu maicasa care se baga intre ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here