Și-a amenințat sora cu motofierăstrăul

634

O femeie trecută de 50 de ani din comuna Bărbătești și-a reclamat, săptămâna trecută, sora la poliție, după ce a fost amenințată cu moartea.
Femeia s-a temut pentru viața sa, așa că a apelat la ajutorul oamenilor legii, numai că între timp a renunțat la ordinul de protecție emis pe numele surorii sale mai mici.
Scandalul a avut loc ziua în amiaza mare, pe data de 18 octombrie. După ce a consumat mai multe pahare de alcool, localnica de 51 de ani din Bărbătești a început tărăboiul.
Într-un moment de furie, a luat din gospodărie un motofierăstru și l-a îndreptat către sora sa mai mare cu doi ani, amenințând-o că o taie în bucăți.
Scandalul s-a amplificat, astfel că sora amenințată a sunat la poliție. Ajunși la fața locului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și au emis un ordin de protecție provizoriu pe 5 zile față de agresoare.
Numai că la confirmarea ordinului de protecție în instanță, femeia de 53 de ani a renunțat la această măsură. Și-a iertat sora, pentru că aceasta ar fi trebuit să plece din locuință și să păstreze o distanță de cel puțin 100 de metri față de victimă.
„Ia act de renunțarea la judecarea cererii de emitere a ordinului de protecție formulată de reclamanta (…) cu domiciliul în comuna Bărbătești”, este sentința Judecătoriei Târgu-Cărbunești, care poate fi atacată cu recurs în termen de 30 de zile.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here