Shamsin: „Trebuie să câştigăm, indiferent cum!”

373

Pandurii are parte de un nou meci încins la Târgu Jiu, adversara din meciul de joi având o situație dificilă în clasament. Meciul cu Viitorul este însă privit cu mult optimism de atacantul libanez Feiz Shamsin: „Suntem puţin trişti după eşecul cu Vaslui, dar privim spre viitor, spre meciul de joi cu Viitorul. Şi pentru noi, şi pentru ei este un meci important, trebuie să câştigăm, indiferent cum, avem nevoie de cele trei puncte. Nu ne convine egalul, vrem victoria, nu ne pare rău de Viitorul, ei puteau să-şi câştige punctele înainte de meciul cu noi, nu e problema noastră că au nevoie acum de puncte. Noi vom lua cele trei puncte, am un sentiment pozitiv legat de următorul meci”, a declarat jucătorul școlit în Bundesliga. Și mijlocașul Nicandro Breeveld crede că a sosit vremea pentru un succes al echipei gorjene: „Trebuie să ne revenim, ne gândim la meciul cu Viitorul, va fi un meci greu, ei au nevoie de puncte, dar şi noi avem nevoie. Trebuie să ne ridicăm moralul şi singura modalitate pentru a face asta este să câştigăm. Poţi să te antrenezi, să vorbeşti, dar singurul mod sigur de a-ţi reveni este să câştigi. Nu e treaba noastră cine merge în liga a doua, nu doresc nimănui asta, noi trebuie doar să câştigăm meciul. Nu ne-ar mulţumi un egal, fiecare meci îl jucăm cu gândul la cele trei puncte”, a declarat jucătorul Pandurilor.
Pentru meciul cu Viitorul Constanța, ce se va disputa joi seara la Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00, conducerea Pandurilor va menține hotărârea luată de a menține accesul liber în tribune și la peluze.
Tichetele gratuite pe baza cărora se va putea face accesul pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu vor putea fi ridicate de la Casa de Bilete de la Stadionul „Municipal” joi dimineaţa cu începere de la ora 9:00.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here