Shamsin spre Vest?

439

Atacantul libanez Fayez Shamsim nu are o situație clară la Pandurii, însă, se pare, este dorit la echipe din prima ligă belgiană și din cea secundă din Germania.
Shamsin a jucat doar în 14 partide în Liga 1 reușind să înscrie de trei ori, Grigoraș i-a dat mai multe minute decât antrenorul care l-a adus la Târgu Jiu, însă atacantul libanez nu știe dacă va continua sau nu la Pandurii deși, la plecarea în vacanță, spunea că-și dorește să continue la echipa gorjeană. Perioada petrecută la Pandurii a făcut cota sa să crească substanțial. La transferul său la Târgu Jiu, conform transfermarkt.de, cota sa era de 125.000 de euro, iar acum același site îi apreciază valoarea la 350.000 de euro, cu o sută de mii mai puțin însă decât era evaluat în iarnă.
Dacă Pandurii încă nu s-au hotărât să îl oprească pe Shamsin și pentru viitorul sezon, atacantul a stârnit interesul belgienilor de la KAA Gent și Lierse, ambele din prima ligă. Nu doar belgienii l-ar dori pe libanez, ci și trei echipe din 2Bundesliga. Braunschweig, proaspăt retrogradată din Bunesliga, dar și Vf Aalen și VfB Bochum l-ar dori pe jucătorul ce are deja junioratul făcut în Germania, precum și cetățenia germană.
Dacă Grigoraș a declarat că îl dorește în echipă văzându-l ca un jucător cu potențial de progres în perioada următoare, jucătorul care va împlini în această vară 22 de ani este văzut ca un jucător transferabil de președintele Mihai Prunariu: „Shamsin are două oferte din Belgia? Păi, dacă e așa, să ni le aducă și nouă, că-l dăm! Îl avem, e al nostru, nu contează…”, a declarat Prunariu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here