Shalaj e “câine roșu”

270

Fostul mijlocaș al pandurilor, Gezim Shalaj, a semnat cu Dinamo București un contract până în 2016, cu opțiune de prelungire. Pandurii Târgu Jiu a renunțat la serviciile sale după ce în vară a fugit efectiv de la echipă.

Recomandat de Paul Anton, mijlocașul elvețian Gezim Shalaj a fost înregimentat de Dinamo București.
Shalaj a evoluat pentru gorjeni sub comanda lui Iordănescu jr. sezonul trecut, iar oficialii au fost mulțumiți de serviciile sale, intenționând să activeze opțiune de prelungire. Elvețianul s-a pregătit cu Pandurii în cantonamentul din Olanda (foto, numărul 52) apoi a dispărut de la echipă chiar înainte de startul sezonului. Iordănescu anunța atunci că nu-l mai primește la echipă. “Gezim Shalaj, din punctul meu de vedere, a dat dovadă de mult amatorism. Are probleme familiale, dar nu de sănătate, ci probleme sentimentale. Ori pentru mine astea trebuie rezolvate fără a afecta activitatea la echipă. La asta nu închid ochii, când va reveni, va merge la echipa a doua. La momentul când voi considera că poate să revină şi va avea o atitudine corectă, iar informaţiile sunt bune de acolo, atunci voi apela la serviciile lui. Pe lângă pedeapsa de a-l trimite la echipa a doua, va suporta şi o amendă. Este dovadă de amatorism crasă, ştiu că a mai făcut asta în trecut, nu ştiu cum a fost pedepsit, dar el acum nu a dat dovadă că merită să fie la prima echipă”, a spus Iordănescu.
Dar Shalaj nu a mai revenit la Târgu-Jiu pentru că între timp a devenit liber de contract.

Amatorism și la conducere?
Circulă, însă și o altă variantă legată de Shalaj. Fotbalistul ar fi rămas liber de contract din cauza neglijenței oficialilor clubului.
Conducerea clubului a activat clauza de prelungire a contractului, însă noul contract a rămas uitat într-un sertar, nefiind înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal în termen de 60 de zile.
După cele două luni, Shalaj a devenit din oficiu liber de contract și astfel a putut semna cu Dinamo București.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here