Shalaj a semnat cu Dinamo

274

Gezim Shalaj, jucător care a început pregătirea alături de Pandurii sub bagheta lui Edi Iordănescu, va fi din nou coleg cu Paul Anton, dar la Dinamo. Jucătorul elvețian cu origini albaneze a fost convins de Mircea Rednic să semneze cu Dinamo, echipă care tocmai a ieșit din insolvență.
Shalaj a fost jucător al Pandurilor în sezonul precedent, când a îmbrăcat tricoul gorjenilor în 26 de partide marcând de trei ori, ultima dată, în martie, chiar în poarta marilor rivali ai noii sale echipe, Steaua. Deși Edi Iordănescu părea să se bazeze pe mijlocașul ofensiv elvețian și Shalaj se mișcase destul de bine în cantonamentul din Olanda, acesta a întârziat revenirea la pregătire mai bine de două săptămâni din cauza unor probleme sentimentale, lucru pe care Edi Iordănescu nu l-a acceptat și care a condus la despărțirea dintre jucător și echipa gorjeană.
Pe lângă cele trei goluri înscrise pentru Pandurii în campionatul trecut, Shalaj a fost cel mai bun pasator din lotul gorjenilor, alături de Mihai Răduț, ambii trecându-și în cont câte cinci assisturi.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here