SGA Gorj, cedată de PDL la UDMR-Isar, înlocuitoarea lui Popescu

314

DSCN3656De pe data de 9 ianuarie 2012, Serviciul de Gospodărire a Apelor(SGA) a fost cedat prin protocol de către PDL la UDMR, fapt confirmat şi de democrat-liberalii gorjeni. Practic, de câteva zile, instituţia din Gorj nu mai aparţine PDL-ului şi nici UNPR-ului, deşi directorul Teodor Popescu a trecut cu tot cu instituţie la acest partid, ci UDMR-ului.

Această formaţiune politică are un membru în fruntea SGA Gorj, adică pe inginerul-şef Doina Isar, membră a UDMR de doi ani de zile.

De mai puţin de două săptămâni, PDL Gorj nu mai deţine SGA, instituţie unde l-au numit pe funcţie pe “portocaliul” Teodor Popescu, care a trecut între timp la UNPR. SGA Gorj a fost cedată prin protocol de PDL la UDMR, iar astfel democrat-liberalii s-au spălat pe mâini de o instituţie din fruntea căreia au încercat, cam fără succes, să îl schimbe pe Popescu. Maghiarii de la UDMR ar avea acum posibilitatea să îşi numească şef în fruntea SGA Gorj, iar singura persoană care are calitate de membru al Uniunii Democrate a Maghiarilor din România(UDMR) este inginerul-şef Doina Isar.

“Accept doar în interimat”

DSCN3662Udemerista Doina Isar oferă însă un răspuns surpriză, în momentul în care a fost întrebată dacă vrea postul. “Nu vreau să renunţ la funcţia de inginer-şef al SGA Gorj pe care o ocup de 12 ani de zile, pentru cea de director. Instituţia are de altfel un director în acest moment. Mai mult, ştiam că instituţia a fost cedată UNPR-ului. (..)Aş accepta doar dacă postul ar trebui să îl ocup în interimat”, a declarat, în final, Doina Isar, inginerul-şef SGA Gorj. Aceasta explică, de asemenea, că este membră a UDMR de cam doi ani de zile, de când la cârma Ministerului Mediului şi Pădurilor a fost pus Laszlo Borbely şi el membru UDMR. Menţionăm că activitatea UDMR la Gorj este aproape inexistentă chiar dacă partidul are un sediu şi membrii cotizanţi. Isar lucrează în domeniu de 28 de ani. De 12 ani ocupă aceiaşi funcţie, cea de inginer-şef, câştigată prin concurs. Are doctorat în domeniu, facultate în construcţii hidrotehnice şi chiar a predat în calitate de dascăl la o facultate în domeniu.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here