Sfaturi cum să combini culorile puternice pentru sezonul de primăvară

1183

Alege culori puternice pentru sezonul de primăvară și inspiră-te de la noi astfel încât să le combini într-un mod cât mai creativ.

1. Combină nuanțe puternice între ele
Mov cu roz sau verde cu turcoaz? Te întrebi dacă ai putea purta vreodată astfel de combinații? Ei bine, nu numai că acestea sunt super trendy, dar vei remarca că ți se va schimba și starea de spirit, într-una veselă și tonică. Nu te teme de astfel de combinații.

2. Alege o piesă într-o culoare electrică
Dacă te simți mai confortabil să porți o singură piesă într-o culoare wow în ținuta ta, atunci te sfătuiesc ca aceasta să fie albastru electric. Este o culoare plăcută care vine bine oricui și care este și ușor de purtat. Ce zici de un blazer masculin de un albastru năucitor, o cămașă albă și o pereche de jeanși?

3. Sister act
Dacă vrei să atragi privirile celor cu care te intersectezi într-o zi însorită de sâmbătă, atunci fă un pact cu prietena ta cea mai bună și purtați styling-uri care să se potrivească între ele. Ce zici de două hoodie-uri în nuanțe de galben și de verde?

4. Transparență
Un trenci transparent într-o culoare precum un roșu sau un galben aprins poate avea un efect extraordinar purtat doar cu un T-shirt alb și o pereche de pantaloni de trening!

5. Trenciul statement
Nu îți va fi ușor să investești într-un trenci roz deoarece te vei gândi că nu îl vei putea purta de prea multe ori. Însă iată care ar fi o strategie deșteaptă: îl porți de maximum două sau trei ori într-un an, însă vei face asta în fiecare an. Astfel ți se va face „dor” de această piesă și va avea efectul uneia noi!
Sursa: elle.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here