Sexagenară neatentă, lovită de un autobuz

173

accident babaO femeie în vârstă de 63 de ani a fost victima unui accident care a avut loc ieri dimineaţă pe DJ673 A, la Strâmba-Vulcan. Femeia a fost acroşată de un autobuz care circula regulamentar din direcţia Mătăsari, în timp ce traversa strada fără să se asigure. Victima care a suferit răni uşoare a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Jiu.

Poliţiştii de la Rutieră au ajuns imediat la locul accidentului şi au început să ia declaraţii şoferului şi martorilor. Una dintre femeile care locuiesc în vecinătatea casei în care a avut loc accidentul a menţionat însă că drumul modernizat recent îndeamnă şoferii să circule cu viteză, în zonă. ,,Femeia a fost la pâine şi a trecut prin faţa autobuzului. Asfaltul e făcut nou şi acum maşinile zboară pe aici”, a declarat localnica.

Lovită la 113

În ce priveşte accidentul, s-a constatat din primele cercetări că femeia ar fi fost vinovată pentru Picture 002că a traversat din neatenţie strada în timp ce discuta cu un vecin. Autobuzul a lovit-o din plin, dar victima nu a suferit răni foarte grave. Accidentul a avut loc chiar în faţa casei cu numărul 113 fapt care a determinat localnicii să se gândească că victima ar fi fost o ghinionistă.

Poliţiştii continuă cercetările

,,Femeia se afla pe partea carosabilă a drumului, avea o discuţie cu un conducător auto, nu s-a asigurat şi a fost lovită de un autobuz care circula regulamentar”, a explicat, ieri, subinspectorul de poliţie Cristina Zota. Şoferul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest şi chiar dacă s-a constatat că nu era băut, tot s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here