Severus ,,Plesneală” negociază cu PNL-ul

188

DSC_0243Deputatul PDL Constantin Severus Militaru, supranumit Severus Plesneală de jurnaliştii unei publicaţii bucureştene care îl comparau cu unul din personajele seriei Harry Potter, este în negocieri cu PNL-ul pentru trecerea sa la acest partid politic, până la alegerile parlamentare. Militaru are motive să facă asta, deoarece în campania electorală pentru alegerile locale, la Motru, deşi şef de organizaţie, nu a făcut mai nimic, calităţile sale de lider fiind văzute în locul trei obţinut de filială în municipiu. De altfel cum să facă ceva atâta timp cât înjura printre dinţi la PDL, încă dinainte de stabilirea candidaţilor pentru locale.

 

Militaru îşi pregăteşte ruperea de PDL pentru a trece în rândurile PNL, partid în care se va întregi o parte din actuala organizaţie ,,portocalie”, Dian Popescu având uşile deschise pentru trădătorii şi oportuniştii politici. O spun atât pedeliştii cât şi peneliştii care aşteaptă mişcarea lui Militaru în Parlament şi apoi la Gorj. Noi bănuim însă că Severus ,,Plesneală” va face această mutare atâta timp cât este conştient că PNL-ul îi va oferi Colegiul 4 şi şansa de a fi reales parlamentar.

Învăţul are şi dezvăţ, sau nu?!

,,Militaru-şase case”, cum i se mai spune deputatului, dar de data asta prin propriul judeţ, urmare a pasiunii sale deosebite de a achiziţiona locuinţe, pentru uzul personal al său şi al familiei sale, s-a învăţat să fie parlamentar. Şi ca naiba să nu fie aşa, fostul lăcătuş mecanic ajungând ales al gorjenilor în Camera Deputaţilor, pe parcurs acesta reuşind să îşi finalizeze studiile, pentru a nu rămâne mai prejos colegilor săi din Parlament. Şi dacă tot a făcut atâta efort să plece acasă când i se termină mandatul, adică în toamnă? Şi nici nu va pleca atâta timp când PNL-ul de la Gorj îl acceptă în rândurile sale, chiar dacă rezultatele de la locale ale PDL-ului, condus de Militaru, au fost foarte slabe. Şi, mai mult, PNL-ul nici nu îi cere să plece de acum deşi, se ştie, că Militaru nu are însă curajul să facă asta repede. Ar fi putut totuşi urma gestul colegei sale cu nume de plăcintă, Sorina Plăcintă, şi nu s-ar mai lăuda doar că îşi dă demisia de onoare din funcţia de preşedinte al PDL Motru. Aşteptăm mai mult curaj din partea parlamentarului, totodată ales pe lista de consilieri judeţeni PDL, care fraternizează cu USL-ul doar când PDL-ul nu îi mai poate oferi lucrările din care s-a înfruptat firma sa sindicală, la Motru.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here