Servicii oftalmologice complete, la Turceni

304

În această perioadă, la Spitalul Orăşenesc Turceni se desfăşoară procesul de evaluare a Secţiei Oftalmologie. Conducerea unităţii speră ca pentru serviciile de la Oftalmologie să se intre în relaţie contractuală cu CJAS cât mai repede, pentru ca pacienţii să poată beneficia de acestea în baza calităţii de asiguraţi pe care o au.

Spitalul Orăşenesc Turceni  va oferi servicii oftalmologice complete, după intrarea în relaţie contractuală a Secţiei Oftalmologie  cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj. Deja s-au făcut investiţii în aparatură specifică acestui domeniu, iar reprezentanţii CJAS efectuează evaluare în vederea contractării serviciilor oftalmologice. Odată semnat contractul cu Casa, pacienţii vor putea beneficia de consultaţii şi tratamente, dar vor avea şi posibilitatea de a-şi comanda ochelari, fără a se deplasa în alte localităţi. „Chiar acum avem evaluarea de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi vrem să intrăm în relaţie contractuală cât mai repede. Vom oferi servicii oftalmologice complete pentru că avem contract cu o firmă ce asigură servicii de optică medicală; aparatura a fost pusă la dispoziţie cu titlu gratuit, astfel că pacienţii vor putea să-şi comande ochelarii fără a mai fi puşi pe drumuri până la Târgu-Jiu sau Craiova”, a confirmat Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.

Haţegan: „Avem un oftalmolog foarte bun”
Managerul Spitalului Orăşenesc Turceni spune că deja oamenii se interesează de serviciile oftalmologice, cu atât mai mult cu cât se ştie că acestea vor fi asigurate de un specialist despre care Haţegan are numai cuvinte de laudă. „Este un medic foarte bun. A fost rezident la noi şi cu siguranţă va face treabă bună pentru pacienţi. Deja vin foarte multe persoane şi ne întreabă despre activitatea oftalmologului şi solicită consultaţii. Sperăm să îi putem ajuta cât de curând”, a menţionat managerul Dragoş Haţegan.
Spitalul Orăşenesc Turceni asigură acordarea asistenţei medicale complete populaţiei din comunele: Turceni, Brăneşti, Borăscu, Ioneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Urdari.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here