Serie nouă de bilete de tratament pentru pensionarii din Gorj

1181

Casa Județeană de Pensii (CJP) Gorj a primit, zilele trecute, biletele de tratament balnear pentru seria cu nr. 18/2023, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 30 noiembrie – 4 decembrie.

În această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate un număr de 107 bilete pentru tratament balnear. Din aceste tichete primite de instituția județeană, 38 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut. Repartizarea nominală pe stațiuni este afișată la sediul instituției, cât și pe pagina de internet a CJP Gorj. Conform criteriilor, diagrama de alocare automată a biletelor de tratament balnear, realizată de aplicația informatică SPA, nu poate fi modificată. Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se pot ridica de la sediul instituției în zilele de 17 și 20 noiembrie 2023, în funcție de data comunicată fiecărui beneficiar. În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului la data programată și nu a anunțat în prealabil Compartimentul Gestiune Bilete de Tratament despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.

69 de bilete, disponibile pentru doritori
Situația locurilor disponibile pentru seria nr. 18/2023, cu data de intrare în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, care nu fac obiectul unor cereri depuse în prealabil ori repartizări, se prezintă astfel: 29 de bilete pentru Bala, 11 pentru Buziaș, nouă pentru stațiunea Olănești, opt pentru Covasna, patru pentru Amara și câte două pentru stațiunile 1 Mai, Saturn, Pucioasa și Moneasa. Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere. Toate biletele nevalorificate până în data de 20 noiembrie 2023, ora 16.00, vor fi redistribuite începând cu data de 21 noiembrie 2023, ora 8.00, până inclusiv în data de începere a seriei. ,,Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului, sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, precizează conducerea Casei Județene de Pensii Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here