Serie nouă de bilete de tratament, la dispoziţia pensionarilor gorjeni

311

Conducerea Casei Judeţene de Pensii (CJP) Gorj a anunţat faptul că au fost primite biletele de tratament pentru seria cu numărul unsprezece din acest an, cu plecare în perioada 11-15 august.

Noua serie de bilete de tratament, în număr aprobat de 218, are valabilitate pentru următoarele staţiuni: Amara, Bala, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Felix, Govora, Geoagiu, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olăneşti, Saturn, Sinaia, Slănic Moldova, Techirghiol, Tulcea, Tuşnad, Vatra Dornei.

4 locuri, rămase nerepartizate
Titularii se pot prezenta pentru ridicarea biletelor în zilele de 7 şi 8 august, prezentând cuponul de pensie pe luna anterioară, actul de identitate şi bilet de trimitere de la medicul de familie pentru staţiunea repartizată, iar locurile ce nu vor fi valorificate până pe data de 8 august, până la ora 15.00, se vor redistribui pe 9 august 2017, de la ora 08.00 dimineaţa. Şi pentru această serie au rămas un număr de patru locuri nerepartizate care se pot elibera celor interesaţi, fiind valabile astfel: câte unul pentru staţiunile Moneasa şi Neptun, şi două locuri pentru Tuşnad.
Biletele repartizate, cât şi cele rămase nerepartizate, se eliberează conform programului de eliberare afişat la sediul Casei de Pensii, cât şi pe pagina de internet a instituţiei.
Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Gorj aduc la cunoştinţa pensionarilor faptul că, având în vedere că tratamentul balnear şi pentru recuperare a capacităţii de muncă este un serviciu medical, iar din septembrie 2015 a devenit obligatoriu folosirea cardului de sănătate, la momentul prezentării în staţiunea balneară, beneficiarii trebuie să aibă asupra lor cardul de sănătate, activat la medicul de familie şi să cunoască codul PIN al acestuia.
Următoarea serie va fi cu plecare în prima jumătate a lunii viitoare. “De aceste bilete de tratament pot beneficia: pensionarii sistemului public de pensii; asiguraţii sistemului public de pensii (salariaţi/şomeri); beneficiarii unor legi speciale. În acest an, nu beneficiază de bilete de tratament prin Casele Teritoriale de Pensii pensionarii din alte sisteme de pensii – MApN, MAI, SRI. Lista cu persoanele care au primit repartiţie pentru această serie se află afişată la sediul instituţiei şi pe pagina web”, au menţionat reprezentanţii CJP Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here