Serie grea pentru Mario Găman: ,,Nu mă așteptam”

961

Antrenorul gorjean Mario Găman va conduce CSO Filiași în Seria 6 din Liga a III-a. Misiunea tehnicianului se anunță una destul de dificilă, într-o grupă cu satelitul Universității Craiova, dar și cu formații din Olt, Argeș, Dâmbovița sau Ilfov. Unirea Bascov, Petrolul Potcoava, Vediţa Coloneşti, Academica Clinceni 2, Flacăra Moreni, U Craiova 2, FC Pucioasa, Sporting Roşiori şi CSM Alexandria sunt adversarii formației din Filiași. Găman vrea o clasare fruntașă pentru echipa sa, dar a recunoscut că va avea de furcă cu toate oponentele.
,,Nu mă așteptam să fim repartizați în această serie, ne-am făcut alte planuri. Din informațiile și analizele pe care le-am acumulat până acum, este o serie foarte grea, cred că este una dintre cele mai puternice serii unde puteam să fim puși. Este o serie cu echipe care au experiență și loturi omogene. În ultimii ani, aceste echipe au terminat pe locurile fruntașe, deci putem vorbi de o luptă echilibrată. Obiectivul concret este să ne clasăm pe locurile 1-5, dar, în funcție de ce vom realiza în turul campionatului și locul pe care îl vom ocupa în ultima etapă, vom vedea cum vom pregăti returul și ce obiectiv vom avea. Eu sper să avem unul cât mai îndrăzneț, dar asta rămâne de văzut”, a declarat antrenorul gorjean.
Începutul este unul foarte dificil pentru formația din Filiași.
,,În primele patru etape avem trei deplasări. Mergem la Alexandria, care în ultimii 7-8 ani în Liga a treia a terminat pe locurile 1-3. După meciul de acasă cu Pucioasă, jucăm la Flacăra Moreni, o echipă foarte puternică pe teren propriu, și apoi la Bascov. În funcție de aceste etape, vedem cum vom ieși. Eu am încredere în lot, în staff și în toți factorii de decizie de aici. Din punct de vedere fizic, suntem bine, iar băieții au înțeles ceea ce vrem de la ei din punct de vedere tehnico-tactic”, a adăugat Găman.
Tânărul principal și-ar mai dori transferuri la echipa sa.
,,Ne-am dori să mai facem transferuri, pentru că au apărut niște accidentări pe care nu le preconizam. S-au accidentat doi copii, unul din ei era și jucător de bază la un moment dat și sper să mai realizăm două-trei mutări. Deocamdată ne bazăm pe un lot de 20 de jucători, echilibrat, un lot în care am încredere”, a precizat gorjeanul. FOTO: gds.ro
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here