Serbare de poveste la Şcoala „Constantin Săvoiu”

220

Elevii Şcolii Generale „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu au marcat începerea vacanţei de iarnă într-un mod inedit. Reuniţi în sala de sport a unităţii de învăţământ, şcolarii au pus în scenă o serbare de neuitat.

Înaintea sărbătorilor de iarnă, elevii şi cadrele didactice pregătesc serbări de Crăciun, care de care mai frumoase şi mai impresionante. De la an la an, copiii sunt tot mai talentaţi şi mai hotărâţi să demonstreze că au imaginaţie şi determinate de a se implica şi în activităţi artistice şi eductive.
În zilele premergătoare vacanţei de iarnă, elevii mai multor clase ale Şcolii Generale „Constantin Săvoiu” din municipiul Târgu-Jiu s-au reunit în sala de sport şi au pus în scenă o serbare de zile mari. La început, un cor a susţinut un minunat concert de colinde. A urmat un moment artistic emoţionant, un elev de clasa a III-a cântând la vioară, după care un cuplu de elevi a surprins publicul cu un dans modern executat cu măestrie. Au continuat dansurile altor două grupuri de şcolari, după care a intrat în scenă clasa a IV-a D, care sub atenta coordonare a învăţătoarei Nina Băltaru, a pregătit un program artistic de excepţie.
Părinţii şi cadrele didactice care au asistat la serbare au apreciat spectacolul pus în scenă de elevi, răsplătindu-i pe talentaţii tineri cu binemeritate aplauze.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here