Senzaţional! PPDD Drăguţeşti are doi prim-vicepreşedinţi

337

La PPDD Drăguţeşti organizaţia locală are, în mod inedit, doi prim-vicepreşedinţi, situaţie care nu a fost rezolvată de fosta preşedintă, Niculina Mocioi. Cel puţin asta susţine unul dintre ocupanţii postului, Constantin Crăciun, care a reclamat-o pe Mocioi şi la Dan Diaconescu, omul a muncit atât în campania pentru locale, la parlamentare şi chiar şi la europarlamentare pentru PPDD.

Organizaţia locală a PPDD Drăguţeşti s-a constituit în luna noiembrie a anului 2011. Aceasta s-a format în jurul unui nucleu de 20 de persoane printre care s-a aflat şi fostul prim-vicepreşedinte Constantin Crăciun şi actualul preşedinte Cornel Popescu, aflat în funcţie după o numire pe post făcută de Constantin Căruntu, fostul preşedinte al PPDD Gorj. Pentru funcţionarea filialei s-au făcut apoi alegeri interne, iar prin votul membrilor prezenţi la şedinţa în cauză s-a ales ca preşedinte actualul ocupant al postului, aflat atunci în interimat, şi ca prim-vice a fost ales Constantin Crăciun, prin decizia nr.1/10.11.2011. S-au ales atunci şi trei vicepreşedinţi.
Noua conducere se implică astfel pentru stabilirea candidaţilor pentru alegerile locale din Drăguţeşti. Crăciun, cunoscându-l pe Ion Cruceru, director la o firmă de proiectări, îl propune pe acesta pentru a candida pentru postul de primar în Drăguţeşti. Preşedintele Popescu îi acceptă candidatura lui Cruceru, dar nu îi cedează primul loc de consilier în lista propuşilor PPDD Drăguţeşti, anunţând că va face o nouă listă cu candidaţi consilierii locali.

Sediul PPDD Drăguţeşti, în barul preşedintelui
În aceeaşi săptămână, întruneşte o şedinţă la sediul filialei PPDD Drăguţeşti, care se află chiar pe proprietatea preşedintelui, mai precis în incinta unui bar care a funcţionat acolo, şedinţă la care a participat Genu Căruntu, responsabilul de zonă al PPDD. Interesant este că prim-vicepreşedintele ales, Constantin Crăciun, nu a putut participa la şedinţă, fiindu-i interzis să intre în sediu, adică în casa preşedintelui. În cadrul şedinţei, Popescu se debarasează de Crăciun şi îl numeşte, cu de al sine putere, pe Cruceru pe locul al doilea în lista candidaţilor la Consiliul Local al PPDD, loc pe care îl rezervase prim-vicepreşedintelui. Evident că în capul listei a rămas Popescu. La locale Cruceru a pierdut postul de primar, dar şi cel de consilier, dar a intrat ca şi ales al PPDD în Consiliul Local Drăguţeşti, ca şi unic consilier al partidului, preşedintele Popescu.

Crăciun, tot alături de PPDD
În ciuda jocului făcut de actualul consilier, Crăciun nu renunţă la simpatia pentru PPDD, iar la venirea lui Dan Diaconescu în Târgu-Jiu l-a însoţit în campanie pentru parlamentare, o lună întreagă. După parlamentarele din decembrie 2012, deputata PPDD Gorj pe Colegiul V, Niculina Mocioi, printr-o adresă emisă în 25 octombrie 2013, îl anunţă pe Crăciun că va fi invitat să participe la noua reorganizare a filialei locale PPDD Drăguţeşti. Când şedinţa se organizează însă în luna martie, Constantin Crăciun nu mai este anunţat să participe la şedinţă, loc în care acesta ajunge să fie înlocuit din funcţie, în lipsă, cu Ion Cruceru. “Eu consider că PPDD Drăguţeşti are doi prim-vicepreşedinţi, lucru acesta eu comunicându-l şi preşedintelui de onoare al PPDD, Dan Diaconescu. Eu i-am solicitat să ia legătura cu deputata Mocioi şi să rezolve problema pentru că am fost înlocuit în mod abuziv. I-am comunicat şi că i-am transmis în scris doamnei deputat că a aprobat şedinţa în lipsa mea, dar ea nu a vrut să discute cu mine”, a declarat Crăciun.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here