SENTINȚA FINALĂ pentru fiica unui polițist din Gorj, după accident mortal

614

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova vor stabili, astăzi, sentință definitivă în dosarul în care interpreta de muzică populară Irina Birou, din Turburea, fiica unui polițist din Filiași, a fost judecată pentru ucidere din culpă. Aceasta a formulat apel, după ce, în luna octombrie a anului trecut, a fost condamnată de judecătorii din Târgu-Jiu, la doi ani de închisoare cu suspendare.

Rămâi pe gorjeanul.ro, pentru a afla verdictul instanței din Bănie!

În 2016, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Moi, aceasta a lovit un bătrân de 83 de ani, din comuna Bâlteni, după ce bărbatul a încercat să îndepărteze bovinele aflate pe marginea drumului. Pensionarul se întorcea de la câmp cu animalele și a murit pe loc, după ce a fost lovit de un autoturismul condus de tânăra de 20 de ani, din comuna Turburea.

„Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani”, a decis prima instanță. Interpreta de muzică populară este obligată și să muncească în folosul comunității.

RĂMÂI PE GORJEANUL.RO PENTRU A AFLA VERDICTUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here