„Sensei” din Târgu Jiu, suspect într-o dublă crimă comisă în Marea Britanie! Patru persoane reținute

11239

Două publicații din Marea Britanie, Mirror și Bristol Live, relatează pe larg, despre o dublă omucidere, depistată la finalul săptămânii trecute în Bristol(Londra). Suspecți și arestați în această cauză sunt doi români(unul fiind un târgujian cunoscut), alte două persoane, printre care o adolescentă, fiind puse în libertate de către anchetatori.

Ancheta a început pe 12 septembrie, imediat ce s-au depistat cei doi morți, iar suspecți în cauză și arestați sunt un tânăr de 21 de ani, român, dar și târgujianul Iacob Bebe Chers, cunoscut în oraș cu porecla „Sensei”, urmare a implicării sale în practicarea de către copii și tineri a artelor marțiale.

Este vorba despre depistarea corpurilor neînsuflețite a doi bărbați, fapt constatat de polițiști după ce vecinii au sesizat autoritățile că din locuința din Easton se simțea un miros greu de cadavru.

Polițiștii au deschis în casa de pe Wood Street și au găsit corpurile neînsuflețite ale celor doi bărbați. S-a realizat, în câteva ore, un cerc al suspecților format din Iacob Bebe Chers de 45 de ani, Ionuț Valentin Boboc de 21 de ani, un bărbat de 37 de ani și o adolescentă de 18 ani. Toți patru au fost arestați, dar ultimii doi au fost puși în libertate. Primii doi bărbați printre care și „Sensei” Bebe Chers au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, relatează presa locală din Bristol.

 

Vecinii celor doi decedați au fost șocați de teribilă veste, în timp ce polițiștii i-au anunțat că acest incident este unul izolat, că ancheta continuă dar și că locuitorii nu trebuie sa treacă de marcajele galbene ale agenților din UK.

În ce privește suspiciunea comiterii infracțiunii de omor, pentru târgujianul Bebe Chers, acesta rămâne, respectivul nefiind pus în libertate. Gorjeanul acuzat de dublă crimă și-a deschis, anul trecut un bar pe care l-am numit ,,La Sensei”. Localul a fost închis urmare a declanșării pandemiei iar fostul patron a plecat în Anglia la muncă. Cei care îl cunosc pe respectivul spun că acesta era un tip liniștit și nu își explică implicarea sa în această dublă crimă.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here