Seniorii PSD Motru, alături de candidatul Morega

227

Sediul Organizației Municipale al PSD Motru s-a dovenit neîncăpător, joi, pentru zecile de vârstnici social-democrați care au participal la discuțiile cu Cosmin Morega, candidatul PSD pentru primăria orașului, dar și cu președintele filialei, edilul Dorin Hanu. Activiștii de vârsta a III-a ai partidului, cei care cunosc, de fapt, cel mai bine realitățile urbei, s-au bucurat că pot fi, încă o dată, de ajutor organizației, oferind, și acum, sfaturi pertinente și un sprijin necondiționat candidatului PSD și echipei sale, pentru scrutinul din 5 iunie. După ce au lăudat eforturile actualei administrații municipale și necesitatea ca munca primarului Hanu să fie continuată de către Cosmin Morega, pensionarii le-au reamintit, celor prezenți în sediul PSD Motru, câte deservicii le-au făcut vârstnicilor guvernele trecute. Seniorii PSD Motru au rememorat astfel, și ce revoltă au simțit ei, atunci când, guvernanții le-au tăiat pensiile, în loc să le crească aceste venituri.
În acest cadru s-a mai discutat și despre nevoile vârstnicilor din municipiu, despre necesitatea existenței unui echilibru, a disciplinei și a experienței într-o administrația locală performantă dar, și despre importanța persoanelor, acum de vârsta a III-a, în dezvoltarea orașului Motru.

1 COMENTARIU

  1. Seniorii oare nu văd că le pleacă copiii ,în străinătate datorita psd ului?Votează pe o stranchina de ,,sarmale,,și apoi plâng ca au pensii mici și ca sunt singuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here