Senatorul Ruşeţ, preşedinte la PD-L Gorj! Manţog… un şut în fund!

253

ion-rusetSenatorul Ion Ruşeţ a acceptat ieri (duminică seara) să preia frâiele organizaţiei judeţene a PD-L Gorj. Vicepreşedinţii PD-L, Gheorghe Falcă şi Vasile Blaga au fost cei care au reuşit să-l convingă pe Ruşeţ să accepte funcţia de preşedinte interimar al partidului de la Gorj.

Discuţiile purtate duminică seara înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PD-L l-au convins pe senatorul Ion Ruşeţ să nu părăsească partidul. În plus, i s-a oferit posibilitatea de a conduce mantogorganizaţia până la alegerile interne. Cei doi vicepreşedinţii ai PD-L, Vasile Blaga şi Gheorghe Falcă, au fost cei care au insistat ca organizaţia de la Gorj să fie condusă de senatorul Ion Ruşeţ. Deşi nu era decis, senatorul a acceptat să conducă organizaţia, solicitând sprijinul clar pentru înlăturarea preşedintelui „din umbră” de la Gorj.

După o analiză în care s-au adus în discuţie tensiunile din interiorul organizaţiei, găsindu-se şi ţapul ispăşitor în persoana lui Ionel Manţog, conducerea partidului a stabilit ca Ion Ruşeţ să fie preşedinte şi să se ocupe de organizaţie, iar Ionel Manţog să-şi vadă de alte lucruri decât de partid.

Alături de Ruşeţ, au primit sarcină să tragă la aceeaşi barcă deputaţii Severus Militaru şi Cosmin Popescu, altfel vor ajunge ca Manţog. Ei au fost numiţi vicepreşedinţi în CODA.

Decizia va fi votată mâine în Biroul Permanent Naţional al partidului.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here