Senatorul Ruşeţ, boicotat de consilierii propriului partid

338

ruset suparatConsiliul Local al Municipiului Motru, a luat act de hotărârea senatorului Ion Ruşeţ de a părăsi locaţia Casei de Cultură a Sindicatelor pentru o locaţie liberă aflată în proprietatea Primăriei, situată pe Bulevardul Trandafirilor, lângă ceasul din centru.

Primarul municipiului Motru, inginerul Dorin Hanu, şi o mare parte a consilierilor locali, au votat pentru existenţa cabinetului senatorial în acel spaţiu, care va trebui amenajat corespunzător. Au existat însă şi voturi împotrivă, culmea!, din partea consilierilor democrat-liberali, care au votat împotrivă cu excepţia preşedintelui de şedinţă, Ion Sanda şi a profesorului Nicolae Ruşeţ.

Deocamdată, indiferent de ceea ce se speculează în unele cercuri, Ion Ruşeţ este senator de Gorj al PDL, este adevărat cu o mult mai mare popularitate în rândul gorjenilor, decât oricare alt activist al acestui partid.

Ruşeţ are un dialog deschis cu toată lumea, chiar dacă de multe ori nu promite să-i ajute pe oameni atunci când nu poate şi nici nu-i lasă să spere în false compromisuri.

Părerile altor politicieni motreni

În legătură cu capacitatea de comunicare a senatorului Ruşeţ, Dorin Hanu a remarcat: “mi-a cerut, în mod direct, să-l sprijin pentru obţinerea unui spaţiu vizibil. Drept urmare, am întreprins toate diligenţele, am identificat spaţiul liber şi am înaintat Consiliului Local proiectul de hotărâre, indiferent de comentariile răutăcioase, care se fac peste tot. Consilierii mei şi-au dat votul, la fel ca şi jumătate din consilierii lor. N-am înţeles de ce are Ruşeţ atâta antipatie în PDL şi nici nu trebuie să cercetez eu. Cred, însă, că unora dintre PDL – işti le este teamă că Ruşeţ va ajunge preşedintele judeţean al acestei formaţiuni şi se folosesc de fel şi fel de tertipuri ca să-i şifoneze imaginea. Sincer vorbind, senatorul este mai reprezentativ decât tot Partidul Democrat Liberal în Gorj şi mult mai credibil, indiferent de mijloacele pe care le folosesc unii dintre activiştii portocalii”.

Constantin Bunilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here