Senatorul Ruşeţ: “Voi coborî în rândul sindicaliştilor care mă pichetează!”

263

ion rusetSenatorul Ion Ruşeţ, parlamentar încă al Partidului Democrat-Liberal, susţine că va coborî în rândul sindicaliştilor de la Cartel Alfa care îi vor picheta sediul locuinţei. „Nu mă pot ascunde, nu este stilul meu să stau ascuns după perdea. Voi coborî în rândul lor şi voi încerca să port un dialog. Ştiu că sunt nemulţumiţi, au toate motivele să fie, dar rolul meu este să vorbesc cu oamenii nu să fug de ei”, a declarat Ruşeţ.

Dacă aici lucrurile sunt clare, senatorul indicând şi locuinţa în care se va afla în ziua manifestărilor, respectiv la Motru, la ceilalţi doi parlamentari situaţia se complică. Severus Militaru deţine şase case, două dintre ele în Timişoara şi alta în Mehedinţi, iar Cosmin Popescu nu are locuinţă, declarând că deţine doar două maşini.

Preşedintele Confederaţiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat, săptămâna trecută, că în zilele de 15 şi 22 octombrie vor avea loc pichetări ale sediilor PD-L şi ale caselor parlamentarilor formaţiunii politice respective. Astfel, cei 100 de sindicalişti vor manifesta în centrul Târgu-Jiului la sediul Partidului Democrat-Liberal, urmând ca în aceeaşi zi să picheteze locuinţele senatorului Ion Ruşeţ şi ale deputaţilor Cosmin Popescu şi Severus Militaru.

Despre acţiunile sindicaliştilor, senatorul Ion Ruşeţ a declarat că îi aşteaptă: “Nu voi pleca de acasă şi voi coborî în rândul lor. Le şi indic locul în care mă voi afla, la Motru, în apartament. Sunt omul dialogului şi nu fug de oameni”, a mai precizat senatorul.

La care casă au loc pichetări?

Dacă în cazul senatorului, deţinător a două locuinţe, sindicaliştii ştiu unde să vină, în cazul celorlalţi doi parlamentari ai PD-L, Cosmin Popescu şi Severus Militaru, lucrurile se complică. Unde vor picheta sindicaliştii, având în vedere că Militaru este proprietarul a şase case, iar Cosmin Popescu nu deţine niciuna?

Astfel, sindicaliştii trebuie să descopere în ce proprietate va alege Severus Militaru să locuiască în ziua pichetării. Conform declaraţiei de avere a deputatului PD-L, acesta este deţinătorul a şase locuinţe, două apartamente şi o garsonieră în Motru, două apartamente în Timişoara şi o casă în localitatea Floreşti, judeţul Mehedinţi.

Celălalt deputat al PD-L, Cosmin Popescu nu deţine, însă, nicio locuinţă. Conform declaraţiei de avere, Popescu are doar două maşini.

Cei doi deputaţi nu au putut fi contactaţi pentru a ne răspunde unde se vor afla în ziua în care vor fi vizitaţi de sindicalişti.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here