Senatorul Rujan rămâne la șefia PSD Târgu-Jiu

1957

Fostul prefect Cristinel Rujan a obținut mandatul de senator, fiind la prima sa candidatură, sub sigla Partidului Social Democrat. Rujan a părăsit administrația în vară, s-a înscris în PSD, iar partidul i-a oferit primul loc la Senat. Între timp, Rujan, ales consilier județean, a fost numit vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj.
Fostul prefect spune că, acum, important este ca toți parlamentarii de Gorj să facă front comun pentru binele județului.
„Cel mai important este ca toți parlamentarii de Gorj, indiferent ce partide reprezintă, să facă front comun pentru binele cetățenilor din județul Gorj. Evident, în această paradigmă mă situez și eu, și voi face absolut tot ce ține de mine, de priceperea mea, ca să elaborez, să promovez și să fie adoptate legi care ajută la nivel național toți românii, pentru binele acestora de zi cu zi, și bineînțeles, în mod special, cetățenii județului Gorj, pe probleme de strictă specificitate ale județului nostru. Dacă vor fi acte normative la nivel de lege care să implice un ajutor, un sprijin, pentru Complexul Energetic Oltenia, eu și toți ceilalți parlamentari ai PSD vom fi alături și vom susține aceste proiecte. Dar nu numai CEO, și ceilalți agenți economici de mai mică anvergură care trebuie sprijiniți, precum și celelalte categorii”, a precizat Rujan, la un post local de radio.
După eșecul de la locale, Rujan a preluat cârma PSD Târgu-Jiu, reușind să câștige alegerile parlamentare. Senatorul spune că va rămâne la șefia organizației, declarându-se mulțumit de rezultatul obținut de PSD la Târgu-Jiu. „Este rezultatul unei echipe sudate. Eu asigur interimatul PSD Târgu-Jiu. Voi rămâne în continuare președintele organizației municipale, până la organizarea alegerilor în această organizație, după care voi vedea dacă voi continua eu sau altcineva”, a punctat Rujan. PSD a câștigat alegerile parlamentare din Gorj, cu 40% din voturi.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here