Senatorul Rujan: PNL a decis închiderea carierelor din Gorj!

3591

Parlamentarul social-democrat Cristinel Rujan dă vina pe PNL, dar mai ales pe conducerea PNL Gorj, pentru închiderea unităților miniere din judetul nostru.
,,Ministrul Energiei Virgil Popescu, după ce s-a sfătuit cu Ion Iordache, președintele PNL Gorj, a decis că cea mai bună variantă pentru gorjeni este să pună în aplicare propunerea lui Ghinea de la USR și anume închiderea minelor. În urmă cu două luni, senatorul Iordache declara că, „ținând cont de situația economică a județului Gorj și viitorul gorjenilor”, va propune amânarea închiderilor din sistemul energetic, până la finalizarea noilor investiții în capacitățile care vor produce energie cu gaz natural. Din păcate, au fost doar declarații menite să-i amăgească pe gorjeni”, a menționat senatorul PSD. ,,Deși PSD s-a opus vehement, prin propunerea de OUG a lui Virgil Popescu (act adoptat ieri în ședința de Guvern), se confirmă că PNL își dorește închiderea mineritului din Gorj”, a completat parlamentarul, critic la adresa hotărâri guvernului legată de închiderea grupurilor de la termocentralele din Gorj.
A.S.

3 COMENTARII

  1. Lasati pe altii sa decida pentru economia, energia tarii. Felicitari! Nu mai vorbim de profitorii straini.
    Altii sa consume carbuni, gazele tarii, energia apelor tarii, etc. Europa are nevoie, tara doarme.

  2. Și noi o să hotărâm să plecați toți acasă, toată această adunătură de incompetenți și mincinoși. Toți ați hotărât distrugerea mineritului, energiei pe cărbune și implicit distrugerea Gorjului.Asta cu aruncarea responsabilității de la uni la alti este o tactică a voastră ,a acestui adunaturi de grofi psd iști și pnl iști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here