Senatorul Rujan: Economia României este pe butuci, CEO este pe butuci!

1894

Senatorul PSD, Cristinel Rujan, s-a arătat, astăzi, extrem de critic la adresa miniștrilor Economiei și ai Energiei, Năsui și Popescu, legat de situația dezastruoasă a economiei românești dar și a incertitudinii care planează în jurul CE Oltenia.

Parlamentarul a vorbit și despre moțiunea simplă intitulată ,,O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”, supusă la vot în Senat, marți. Moțiunea a avut 41 de semnatari, senatori PSD, care au solicitat demiterea „imediată” a ministrului Economiei, Claudiu Năsui. Semnatarii moţiunii au sustinut că planurile ministrului Economiei vizează „blocarea programelor de stimulare şi susţinere a economiei şi firmelor româneşti”, „anulează acţiunile de susţinere a exporturilor româneşti” şi „vânzarea celor mai profitabile companii ale statului român”. Senatorii PSD l-au acuzat pe ministrul Năsui, pe care îl considerau în cuprinsul moțiunii drept „un ministru penal”, că nu a redactat hotărârea de Guvern pentru organizarea instituţiei pe care o conduce, după desprinderea de Ministerul Energiei. Moțiunea a fost respinsă, fiind înregistrate 55 de voturi pentru si 72 împotrivă.

“Săptămâna aceasta a fost dezbătută și votată moțiunea simplă care vizează dezastrul din economia românească. Este vorba despre incapacitatea ministrului Năsui de a echilibra și revitaliza societățile comerciale care au mari probleme și dezechilibre financiare date de pandemia din România”, a spus senatorul Rujan legat de moțiunea care a primit un vot negativ.

În opinia lui Rujan, responsabilitatea privind situația CEO este una comună deoarece de la Ministerul Economiei trebuie să plece decizii care pot rezolva problemele prezente ale companiei din Gorj.

,,Ministrul Năsui ar fi trebui sa vina cu soluții clare și concrete”, a declarat senatorul PSD, în cadrul unei conferințe de presă.

,,Ei reproșează tot PSD-ului tot incapacitatea lor”, a mai subliniat parlamentarul de Gorj, care a tras astfel un semnal de alarmă legat de incapacitatea guvernanților de a rezolva problemele economice ale țării și în special ale companiei din județul nostru.

 

 

1 COMENTARIU

  1. LOCKDAWN PE ENERGIE ELECTRICA,CAT DE MULT VREAU SA VAD,INCHIDETI C.E.O INCHIDETI BECUL SI IN PARLAMENT, ASI VREA SA VAD PSD SI PNL LA LUMANARE VOTAND LEGI !!!!!!!!!!!!!! DOAMNE AJUTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here