Senatorul Iordache, despre actuala conducere a PNL: O gașcă instabilă care nu a muncit niciodată!

1050

* Și-a depus demisia din grupul parlamentar

Până în prezent, 15 parlamentari au demisionat din grupurile parlamentare, ca un protest împotriva actualei echipe a PNL. Ieri, și senatorul de Gorj Ion Iordache și-a dat demisia din grupul senatorial al PNL.

Parlamentarul vorbește în termeni duri cu privire la actualii șefi ai PNL, menționând că aceștia au acaparat partidul: „Din respect pentru oameni, am decis să demisionez din grupul PNL din Senat și voi rămâne senator neafiliat politic. Este un act de protest față de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare și care urmărește doar interesele grupului care a acaparat partidul”, arată senatorul.

,,Dezastru în țară”
Ion Iordache a vorbit despre motivele care au dus la demisia sa din grupul parlamentar: ,,Am amânat acest moment sperând ca, măcar în ultimul ceas, noua conducere a PNL să-și amintească despre misiunea grea asumată anul trecut, să reformeze România și să o transforme într-un adevărat stat de drept.
Sper ca semnalul meu de alarmă să determine o reacție din partea tuturor liberalilor de bună credință care nu sunt de acord cu această guvernare haotică, care nu au fost consultați nici măcar o dată atunci când s-au luat decizii, dar care trebuie să explice oamenilor dezastrul din țară. Cum explici că, din cauza unor iresponsabili, dispare zilnic un sat românesc, că nu se știe când și cum se va rezolva explozia prețurilor la electricitate, gaze, materiale de construcții sau mâncare”.

,,Nu dau niciun pas înapoi”
Senatorul îi asigură pe cei care trăiesc în Gorj că nu uită de unde a plecat și știe care sunt, în realitate, nevoile oamenilor: ,,Datoria față de gorjeni mă obligă să iau atitudine, să apăr interesele lor, nu pe ale unei clici iresponsabile, de aceea nu-mi permit să dau niciun pas înapoi în lupta mea pentru bunăstarea gorjenilor! Îmi doresc să fac parte dintr-o echipă formată din oameni echilibrați și dispuși să pună umărul la treabă, nu dintr-o gașcă instabilă care nu a muncit niciodată! Nu renunț la proiectul meu pentru Gorj și la ideea că putem lua măsuri bune, independent de culoarea politică! Eu nu uit niciodată de unde am plecat și care sunt nevoile oamenilor care m-au trimis în Parlament!”, și-a încheiat Ion Iordache mesajul pe site-ul de socializare.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here