Senatorul Greblă, în tur electoral în şase localităţi

248

Senatorul Toni Greblă, însoțit de staful său de campanie, s-a întâlnit în perioada 9-11 noiembrie cu alegătorii din Jupânești, Cărbunești, Turburea, Scoarța, Albeni și Prigoria.

Astfel, vineri 9 noiembrie, chiar în prima zi de campanie electorală senatorul Toni Greblă, candidatul USL pentru al doilea mandat în cea mai importantă cameră din Parlamentul României, a mers în localitatea Jupânești unde preț de câteva ore a discutat, din poartă în poartă, cu localnicii. Apoi, la ora 18.00, în prezența liderilor USL-Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, Toni Greblă și-a prezentat oficial candidatura pentru un nou mandat de senator în fața a peste 1000 de simpatizanți USL veniți din tot județul la manifestarea social-democrată ce a avut loc la Târgu-Jiu, la un restaurant din municipiu.  Sâmbătă dimineață senatorul Toni Greblă împreună cu candidatul USL pentru Camera Deputaților, Scarlat Iriza au asistat la resfințirea bisericii „Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir” din localitatea Poiana de Sus, comuna Turburea, slujba fiind oficiată aici de Înalt Preasfinţitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei. Biserica din Parohia Poiana de Sus a fost ridicată între anii 1947 – 1948, fiind sfinţită în 1957. În ultimii ani, aici au fost executate lucrări de restaurare a picturii.

Cu Weber la Prigoria
Duminică, 11 noiembrie, alături de vicepreședintele consiliului județean Ciprian Florescu și candidatul USL pentru Camera Deputaților Mihai Weber, senatorul Toni Greblă s-a întâlnit cu alegătorii de Scoarța și Prigoria. La Prigoria cei doi candidați au fost însoțiți și de către primarul Emil Răgman. În toate localitățile staff-urile de campanie ale celor doi candidați au împărțit calendare, pliante și alte materiale promoționale simbolice. Principalele probleme ridicate de localnici au vizat pensiile foarte mici sau lipsa locurilor de muncă pentru copii sau nepoți. De asemenea mai mulți cetățeni au invocat și cheltuielile mari pe care trebuie să le facă pentru agricultură, în lipsa unui sistem centralizat care să le asigure micilor agricultori desfacerea produselor la prețuri corecte. Luni 12 noiembrie senatorul Toni Greblă se va deplasa în localitatea Alimpești, iar marți în comuna Dănești. Colegiul II pentru Senat, acolo unde candidează social democratul Toni Greblă numără 41 de localități.
C.P.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here