Senatorul Daniel Zamfir merge la Rovinari. Comisiile senatoriale, întâlnire cu șefii CEO

1627

Senatorii PSD din comisiile Energie și Economică vin azi în Gorj. Încă din vară, unul dintre liderii de sindicat, Alin Munteanu, de la CNS Cartel Alfa, anunța că CEO nu este lăsat să producă energie, fiind ținut intenționat cu o producție minimă. Senatorul Daniel Zamfir a declarat pe Facebook că va verifica exact această problemă:

”DE CE NU PRODUCEM LA ROVINARI SI TURCENI SUFICIENTA ENERGIE ELECTRICA?
Maine, (azi, n.r.). incepand cu ora 10, impreuna cu colegii din Comisia economica a Senatului, vom merge la termocentrala Rovinari si la exploatarea miniera de la Pinoasa pentru a afla raspunsul”, a scris acesta.
Anunțul PSD Gorj:

 

Astăzi, 19.10.2022, în județul Gorj, are loc vizita de lucru a reprezentanților comisiilor Energie, infrastructură energetică și resurse minerale și Economică, industrii și servicii, din Senatul României.
Astfel, vor fi prezenți domnii senatori Daniel ZAMFIR, președintele Comisiei Economice, industrii și servicii, Sorin VLAȘIN, vicepreședinele comisiei, István-Loránt ANTAL, președintele Comisiei pentru Energie, infrastructură energetică și resurse minerale, Nicușor CIONOIU, membru în cadrul comisiei, și domnul senator Radu OPREA, membru în cadrul celor două comisii senatoriale.
Programul comisiei de lucru este următorul:
⦁ Ora 10 – Vizitarea Carierei Pinoasa din cadrul Complexului Energetic Oltenia
⦁ Ora 11:15- Vizita la Termocentrala Rovinari, în cadrul căreia vor avea loc discuțiile cu membrii Directoratului companiei și întâlnirea cu liderii sindicatelor din cadrul Complexului Energetic Oltenia.
⦁ Ora 14- Conferința de presă la sediul Termocentralei Rovinari.

 

1 COMENTARIU

  1. Atențiune, Atențiune, vine in vizita trompeta psd ista de la postul casă al psd ului , Romania Tv. Este anunțată vizita acestui yesmen ,pe ore și minute, că la vizitele împușcatului. Rezultatele acestei … vizite sunt deja cunoscute. Minciunile psd isto -pnl isto au devenit obișnuință pe care oamenii nu mai dau doi bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here